Last news in Fakti

21 Януари, 2022 17:36 1 911 2

Най-популярните приложения за музика през 2021 година

  • музика-
  • приложения-
  • spotify-
  • youtube music

Spotify, Apple Music и Amazon Music заемат първите три места

Най-популярните приложения за музика през 2021 година - 1
Снимка: Shutterstock

Приложенията за музика са едни от най-използваните приложения в световен мащаб и макар да има стотици видове, някои от тях са се утвърдили сериозно на пазара и са предпочитани от много хора. Проучване на MIDiA показва кои точно са те и какъв процент от потребителите ги използват през последните шест месеца на изминалата 2021 година.

Най-популярните приложения за музика през 2021 година

На първо място се нарежда Spotify, което е предпочитания избор за близо една трета от всички 523.9 милиона ползватели, докато Apple Music и Amazon Music се нареждат на второ и трето място със съответно 15% и 13%. Челната петица се допълва от Tencent Music също с 13% и YouTube Music с 8%.

Допълващи списъка са NetEase, Deezer, Yandex и други, което си поделят останалите 20 процента от приложенията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уса

    5 1 Отговор
    Разкатахте живота на децата с тия приложения не могат 20 метра да изтичат дишат като 100 годишни.На музика може и да се спортува,но нямат родители да им покажат,как се прави
  • 2 оня с коня

    0 2 Отговор
    За ЧИЙ ми са тия Приложения като Спотифи примерно ,след като са ПЛАТЕНИ?В телефона си имам цели 3 Приложения осигуряващи ми Кристално качество на невъобразимо количество Интернет-Радия,които са СПЕЦИАЛИЗИРАНИ В МУЗИКАЛНО ОТНОШЕНИЕ - сортирани по Държави и Стил на Музиката.Всъщност интернет-музика слушам единствено в Колата и когато съм на Вилата с приятели,като в колата Звукът се възпроизвежда от Аудио-системата на Автомобила чрез 6 тонколони,а на Открито Парти- чрез UBL -преносима Тонколонка с порядъчен Бас/30 вата/ .