Last news in Fakti

10 Април, 2022 11:30 1 149 4

Релаксирайте в пощенска кутия или модерно място за медитация

  • релакс-
  • медитация-
  • работно място-
  • джаджа

Капсулата има три бутона на контролния панел, които ви позволяват да изберете режим

Релаксирайте в пощенска кутия или модерно място за медитация - 1

Прогресивното дизайнерско студио, заедно със създателите на мобилното приложение за медитация Headspace, представи Headspace Pod, малка структура, която прилича на пощенска кутия, в която човек може да си почине.

Освен това е създадена „капсула“ не за домашна употреба, а за инсталиране в офиси или обществени места. Headspace Pod е насочен към хора, които са работили дистанционно поради COVID-19 и сега изпитват дискомфорт от работата в офиса.

Капсулата няма вратичка, има само три бутона на контролния панел, които ви позволяват да изберете режим: фокусиране, освежаване и релакс. Всяка медитация продължава около 10 минути, като е придружена от фонов звук благодарение на насочени високоговорители.

Може би тъй като Headspace Pod е частично отворен, може да е неудобно за някои, но за хора, които не харесват напълно затворени пространства, тази опция е добра. Самата Headspace Pod е изработена от дърво и тапицирана с подплатена седалка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Седящия Бик

    3 6 Отговор
    Нация от скотове подкрепящи Путин, биещи се за промоции в кауфланда и мразещи бежанците ПОСЛЕДНОТО, което би я интересувало е стол за медитация в офисни пространства. Дай им ефтина нафта и чушкопеци.

    Коментиран от #4

  • 2 Зелен вампир

    6 0 Отговор
    Най-добре в ковчег
  • 3 БДСМ

    6 0 Отговор
    Набутайте се в един куфар и медитирайте там.
  • 4 смени си дилъра

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Седящия Бик":

    не ти влияе добре