Last news in Fakti

7 Юли, 2022 12:33 3 485 1

Производител на тежка техника пуска брутален "Cyberpickup"

  • sany-
  • пикап-
  • тежка техника

Компанията е патентовала външния вид на необичайната иновация

Производител на тежка техника пуска брутален "Cyberpickup" - 1

Sany е основен китайски производител на камиони и строителна техника. И явно са решили, че няма да спрат дотук. Този път Sany патентова екстериор на електрически пикап, който с необичайния си външен вид лесно може да засенчи Tesla Cybertruck.

Този необичаен модел се явява втория пикап от Sany. Последният път в мрежата се появиха изображения на Sany Xingbida , който външно много приличаше на американския Cybertruck .

Производител на тежка техника пуска брутален "Cyberpickup"

Безименната новост има някои характеристики, подобни на Xingbida. Например, те имат същата конфигурация с така наречената кабина която не е нито единична, нито двойна. Освен това и двата модела разполагат с идентични офроуд колела.

Може да се предположи, че едната от тези високопроходими коли ще стане премиум версия на другата. И това по-скоро ще е тази, която ви показваме на изображенията. Но най-интересното нещо се крие под капака.

Производител на тежка техника пуска брутален "Cyberpickup"

Към днешна дата Sany вече има няколко електрически камиона в гамата си. А за новия пикап електрическият силов тракт може да бъде заимстван от най-тежкия модел Jingshan EV550. Там електромоторът развива номинална мощност от 367 конски сили и 1 150 Нм въртящ момент.

За пикапа обаче се твърди, че вощността ще се увеличи до 551 к.с., а максималният въртящ момент - до чудовищните 2 400 Нм. Въпреки това батерията ог камиона с капацитет 423 kWh едва ли ще пасне на цивилен пикап и се очаква вместо нея да се появи по-компактен модел батерия от CATL.

Производител на тежка техника пуска брутален "Cyberpickup"

Компанията Sany е основана през 1991 г. и през последните няколко десетилетия успя да овладее производството не само на камиони, но и на багери, кранове, вятърни турбини и дори успя в жилищното строителство.

През 2019 г. беше решено да се започне с развитието на нов сегмент - електрически пикапи и от този момент Sany активно се развива и в тази област.

Производител на тежка техника пуска брутален "Cyberpickup"


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш!

    9 3 Отговор
    Като нищо ще го предложат на краварите и ще грабнат голямо парче от пазарния дял, ако успеят да го произвеждат в обем.

    Защото на хартия има много американски електрически пикапи, но на практика никой от тях не се произвежда в приличен обем, ако въобще е почнал да се произвежда. Всичко там ме едно голямо ЩЕ.

    Проблемът е липса на доставки на батерии и чипове, които основно се доставят от Китай и логично китайците осигуряват производството първо на китайските фирми.