Last news in Fakti

25 Август, 2022 19:10 2 331 5

Корпус от метеор, златни акценти и телешка кожа за новия сгъваем Samsung

  • caviar-
  • samsung-
  • samsung galaxy fold-
  • z fold

Caviar показа новата си разработка 

Корпус от метеор, златни акценти и телешка кожа за новия сгъваем Samsung - 1

Руската компания за персонализиране на смартфони Caviar показа поредния си проект, но този път на база на най-новото устройство от гамата на Samsung – Galaxy Z Fold 4. Преди няколко дни ви разказахме за сгъваемия смартфон от първо лице, а днес ще ви разкажем за проекта на Caviar, който добавя корпус от истински метеор, златни акцент и телешка кожа по устройството от висок клас.

Цената на Z Fold 4 с метеор започва от над 10 хиляди евро и се отличава с нов дизайн на панела в задната част в който се съдържат елементи от три различни метеора. От Caviar разкриват, че всеки един от изработените смартфони се отличава със собствен дизайн, който не може да бъде повторен. От ексклузивния телефон ще бъдат направени 29 копия.

По-евтината версия не разполага със златни акценти, но може да се похвали с корпус от титан и по-изчистен дизайн с преобладаващ тъмно син и черен цвят. Смартфоните се предлагат във версии с 256 или 512GB и не се отличават „вътрешно“ от стандартните устройства.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хохо секса

    12 4 Отговор
    "Caviar, който добавя корпус от истински метеор"
    Откъде го взеха този метеор?
    Метеорът представлява светлинен ефект и е явление, което се наблюдава при навлизането на твърдо тяло в земната атмосфера и се изпарява преди достигането до земята...
  • 5 Кирпича

    5 0 Отговор
    Фетиш за идиоти.