Last news in Fakti

1 Ноември, 2022 14:14 2 416 4

Изпратихте грешен имейл на шефа си? Отменете го!

  • имейл-
  • gmail-
  • отмяна-
  • електронна поща-
  • функции

Или как да използвате функцията за отмяна на имейл в Gmail

Изпратихте грешен имейл на шефа си? Отменете го! - 1

Имейлите промениха начина, по който официално общуваме помежду си, правейки писмата нещо от миналото. Имейлът е станал толкова вкоренен в живота ни, че първото нещо, което много от нас правят сутрин, е да проверят входящата си поща. Понякога изпращаме и грешен имейл, създавайки страшна ситуация, особено ако е изпратен до шефа. За съжаление, това, както сочи статистиката, се случва твърде често.

Грешният имейл, изпратен до грешния човек, може да създаде много проблеми. Но знаете ли, че Gmail ви позволява да отмените изпращането на имейл в рамките на ограничен период от време? Да, всъщност можете да отмените изпращането на имейл. В такива случаи можете да „анулирате“ имейла, който сте изпратили. Можете дори да посочите времева рамка, в рамките на която можете да отмените изпратен имейл. За щастие самият Gmail предоставя сигнал всеки път, за да ви напомни, че можете да отмените мейла, но той е твърде кратък.

Преди да използвате функцията за отмяна на изпращане, трябва да я конфигурирате, за да определите периода от време, през който можете да я отмените. Ето как става това:

Стъпка 1:
На вашия компютър отидете в Gmail.

Стъпка 2:
Горе вдясно щракнете върху Настройки, след което върху Покажи всички настройки.

Стъпка 3:
До „Отмяна на изпращане“ изберете период за отмяна на изпращане от 5, 10, 20 или 30 секунди.

Стъпка 4:
В долната част щракнете върху Запазване на промените.

Как да отмените изпращането на имейл

Етап 1:
След като изпратите имейл, долу вляво ще видите „Съобщението е изпратено“ и опцията „Отказ“ или „Виж съобщението“.

Етап 2:
Щракнете върху Отказ, за ​​да отмените изпращането на имейла.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 шефа ми е

    2 1 Отговор
    @@аси пича
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 шеф народен

    9 1 Отговор
    Искам по тоя начин и да се отменят и заплати, особенно тези на парламентарната хранилка дори всякакви началници и безделници