Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 18:36 5 845 4

PlayStation 6 най-рано през 2027 година

  • sony-
  • playstation-
  • playstation 6

Информацията е от поверителен документ

PlayStation 6 най-рано през 2027 година - 1

Sony изглежда ще спази 7-годишния си цикъл и ще покаже следващото издание на най-популярната игрова конзола PlayStation през 2027 година. Това стана ясно от публикуван поверителен документ във Великобритания.

PlayStation 6 най-рано през 2027 година

Припомняме, че петото поколение на конзолата бе пуснато през месец ноември 2020 година или точно седем години след пускането на Play Station 4 на пазара. Очакванията са, че “шестицата” ще последва този план, а данните от долумента допринасят още повече за достоверността на тези очаквания.

PlayStation 6 най-рано през 2027 година

Преди това да се случи, обаче, очакваме Sony да представимпоне няколко различни модификации на PlayStation 5, които да се появят в този 7-годишен период.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    7 0 Отговор
    Чакай още не излезнала про версията на петицата
  • 2 £€¥√

    10 1 Отговор
    Sony са много алчни
    До PS3 беше ок
    Можеш да играеш игри онлайн с други играчи,но от PS4 нататък трябва да плащаш месечен абонамент за този лукс

    Коментиран от #3

  • 3 дддд

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "£€¥√":

    Най-скъпия абонамент ти е 30 лева на месец,а и с него всеки месец имаш списък с много безплатни игри,отделно и много други игри са на половин цена.За цената на такъв абонамент,реално не е нищо особено.
  • 4 ГЕРБ=ДПС=БСП

    4 0 Отговор
    Когато искаш да направиш добро на купувача, произвеждаш нещо качествено и полезно, което да му служи дълги години. За да не му се налага да го сменя много скоро с "ново по-добро" и да харчи излишно пари. Когато искаш да измамиш купувача и да вземеш парите му, го убеждаващ, че боклуците, които продаваш днес са най-доброто. А след няколко години, го убеждава, че следващите боклуци, които продава, са много по-добри от боклуците, които е произвеждал и продавал преди няколко години.

    Например стерео усилвателите и ресивърите отпреди 20-30 години все още са добри и мног хора си ги харесват и ползват. Докато ресивърите произведени преди 4-5 години вече са непотребни боклуци. Защото в момента Dolbi стандартите са други и тези отпреди няколко години са некачествени.

    Относно мобилните телефони всеки нов модел е с камера с все повече мегапиксели и все по-голямо оптично приближение. И никой не задава въпроса, а от колко пиксели имам нужда, какво е максималното оптично приближение, което не размазва заради трептенето наръката ... Отговора е, че 12 MP са напълно достатъчни, е може и 24 MP. Защото повече мегапиксели, изискват повече памет за съхранение на снимките и повече време за пренос на даннитепо мрежите. Оптично увеличение по-голямо от 3 пъти е безмислено заради трептенето на ръката. Който иска да прави по-качествени снимки, да се насочи към по-качествени фотоапарати с 10 пъти по-големи матрици.