Last news in Fakti

11 Януари, 2023 12:48 2 791 9

Автономна бебешка количка е последния писък на модата сред родителите (ВИДЕО)

  • детска количка-
  • бебешка количка-
  • автономен автомобил-
  • технология

Целта на технологията е да улесни носенето на децата

Автономна бебешка количка е последния писък на модата сред родителите (ВИДЕО) - 1

Автономните технологии превземат не само автомобилната индустрия. Доказателство за това е най-новото произведение на канадска компания с името Gluxkind Technologies, която показа автономна детска количка. Новата технология дебютира по време на изложението CES и носи името Ella.

Автономна бебешка количка е последния писък на модата сред родителите (ВИДЕО)

Целта на количката, която може да се движи сама е да даде възможност на родителите да носят децата си, без да има нужда да бутат количката. Сензори върху дръжките и столчето отчитат дали има дете в количката и ако има такова, то ръцете на родителя трябва задължително да са върху количката.

Автономна бебешка количка е последния писък на модата сред родителите (ВИДЕО)

Задвижването се осигурява от малък електромотор подобен на този използван при електрическите велосипеди. Той може да помага на родителите с приспиването на бебето като движи количката напред-назад. Батериите издържат около 8 часа и могат да бъдат заменяни при зареждане. Цената на подобно технологично произведение е около 3600 евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕС фен

    16 1 Отговор
    Много майки ще бягат след тези колички да си ги върнат обратно.
  • 2 Етннто

    10 2 Отговор
    Едно време истинските гъзари си взимахме гувернантки или детегледачки да бутат количките, бе плебеи. Вероятно и за тази ще трябва помощница, защото не ми се мисли колко тежи и едва ли някоя сама майка-силиконка ще може да я качи и свали от багажника на "джипа" на паркинга на мола.

    Коментиран от #5

  • 3 Соваж бейби

    8 1 Отговор
    Пълна простащина,ако лапето реве и негодува е защото иска да ходи да се движи!Изобщо не е за носене на ръце на втората снимка е по тежко може да има 8,9 килограма и повече голямо за количка ми изглежда.Колко ще издържи една жена така ?По лесно ще е и за крадците ако се вижда някоя маркова чанта,телефон,пари и банкова карта Бог да и е на помощ да хуква с дететото да бяга ,или не спре на платното за пресичане няма мозък количката.Да не говирим майки с телефон и цигара двете ръце заети количката сама се движи с дете ,още по страшно ?!
  • 4 Гост

    5 1 Отговор
    ТеслюФците ще си возят теслончетата.
  • 5 Соваж бейби

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Етннто":

    Абе не е проблем от опит с количката прибиране и изваждане.Проблема е багажника заема място ако е малка кола например пежо двувратки ,ауди тт или мини купър отвратителнио малки къде ще нарежда покупките ?!Няма да ходи всеки ден в магазина веднъж на седмица или две седмици се пазарува .Най добре без количка и лапето в къщи ,без количка само коша нали има колички в магазина .
  • 6 Къпан пор

    8 2 Отговор
    Количка за модерни епилирани шилета.Да не се подпали някоя количка,защо рискувате живота на теслячето?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 сирене

    1 2 Отговор
    Ще излиза ли "Бебешка Количка Ъндърграунд" или версия "Карбон"? иначе хич не ми я хвалете...
  • 9 незнайко

    1 0 Отговор
    Отдавна това е направено откакто излязаха ховърбордите Внучето ми вече има и електрически велосипед с рамка от обикновен . Нищо ново под слънцето, но китайците явно следят добре снимки на направени любителски устройства в нашите сайтове и веднага произвеждат !!!