Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 12:34 2 874 1

Brabus разкри втория мотоциклет в своята история

  • brabus-
  • ktm-
  • мотор-
  • мотоциклет

Проектът е базиран на KTM 1290 Super Duke R EVO

Brabus разкри втория мотоциклет в своята история - 1

Brabus е добре позната тунинг компания, най-вече в сферата на Mercedes. Въпреки това, обаче, тунинг студиото се занимава и с други проекти, макар и по-рядко. Последният такъв представя модифицирана версия на мотоциклет KTM и по-конкретно 1290 Super Duke R EVO. Това е вторият мотоциклет в историята на Brabus и от него ще бъдат направени само 290 копия.

Двигателят е с обем от 1301 кубика и генерира 180 конски сили при 8 хиляди оборота в минута. Мотоциклетът ще се предлага в сив и черен цвят с променен дизайн. Карбонови спойлери и въздуховоди променят визията на мотора в страничната част, както и специално направен двоен ауспух от дясната страна.

Джантите също са по дизайн на Brabus, а от компанията се хвалят, че са и по-здрави. Седалката отново е дело на екипа, който стои зад проекта и разполага с подгрев. Четири режима на работа осигуряват правилното поведение на мотора при различни ситуации, докато пети режим Auto може сам да адаптира мотора според стила на вашето шофиране. Цените на моторите започват от 42 500 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бла

    5 0 Отговор
    Сериозно ? 43000 евра за КТМ , пъкк бил той и Брабус