Last news in Fakti

2 Март, 2023 21:48 1 388 1

Ford oбяви кога връща F-150 Lightning на поточната линия

  • ford-
  • f-150-
  • lightning-
  • батерии-
  • производство

Проблемите с батериите трябва да са решени

Ford oбяви кога връща F-150 Lightning на поточната линия - 1

В началото на февруари Ford спря производството на електрическия пикап F-150 след като един от пикапите подпуши на поточна линия. За радост това се размина без сериозни поражения, а сега от компанията заявиха, че са готови да върнат Lightning на поточната линия. По план това трябва да се случи още преди средата на този месец.

Ford oбяви кога връща F-150 Lightning на поточната линия

От Ford обявиха 13 март като официална дата, което ще позволи на главния доставчик SK On да произведе и достави нови батерии, които да бъдат вградени в новите пикапи. Все още не е ясно как ще протече производството от 13 март и дали Ford ще започне с бавни темпове или ще работи на пълна пара и ще продължи сглобяването на пикапа.

Ford oбяви кога връща F-150 Lightning на поточната линия


Независимо от развитието, това сериозно ще повлияе на доставките, тъй като и към момента те са прекъснати. От компанията все още не са обявили сервизна акция за вече доставените автомобили, макар да бе очаквано от много.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    11 3 Отговор
    Зелената сделка не важи за янките!
    Там се продават карбураторни камиони с V8, а на ЕС му взривиха "демократично" северен поток и му казаха трябва да си купувате електрички и фотоволнаици, щото и петрола ще ви спрем от Русия???!!!

    С такива "партньори" като краварите, врагове не ви трябват!!!