Last news in Fakti

15 Май, 2023 10:47 7 321 5

Ел. мотоциклетът, който изненадва с дизайн и цена

  • електрически мотоциклет-
  • curtiss-
  • the 1

Curtiss The 1 ще бъде пуснат в продажба през пролетта на 2024 г. за колосалните $120 000

Ел. мотоциклетът, който изненадва с дизайн и цена - 1

Производителят на луксозни мотоциклети Curtiss Motorcycle Co представи най-скъпия електрически модел в гамата си, The 1. Вдъхновен от Steampunk и задвижван от електрически мотор Axial Flux с мощност 217 конски сили, той ще започне да се продава на цена от $120 000.

The 1 изглежда като хит от началото на 20 век. На външен вид огромен брой хромирани части и стилизирани отворени механизми. По желание на клиента мотоциклетът може да бъде боядисан и да се изработят някои елементи от карбон.

Ел. мотоциклетът, който изненадва с дизайн и цена

В същото време електрическият мотоциклет е оборудван с двигател Axial Flux с мощност 217 к.с. с. Батерията поддържа технология за течно охлаждане, а The 1 има относително скромен автономен пробег от 193 километра. Отбелязва се, че седалките, междуосието, кормилото, както и поставките за краката са регулируеми.

Curtiss The 1 ще бъде пуснат в продажба през пролетта на 2024 г. за колосалните $120 000, повече дори от изключителния мотоциклет Aston Martin AMB 001 Pro. Но нито един от тях не може да надмине ретро мотоциклетът Harley Davidson, продаден на търг за почти милион долара.

Ел. мотоциклетът, който изненадва с дизайн и цена


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айнщайн е казал

    29 1 Отговор
    Две неща са безкрайни. Космоса и човешката простотия....За първото не съм много сигурен.....
  • 2 Един

    21 7 Отговор
    Никой уважаващ себе си рокер или моторджия няма да си купи уголемена ел. тротинетка! В мотора, освен визията и поведението, е много важен и звукът, който тук го няма!
  • 3 Механик

    14 4 Отговор
    Така наречения "мотоциклет" има визия в стил "Steam Punk". По-точно се опитва да има таква визия.
    Ако тротинетките са любими на пасивните джендъри, тоя "мотоциклет" явно се цели в "активните" жиндърляци. Яко мъжествени ще изглеждат с него.
  • 4 Лаврентий Берия

    10 0 Отговор
    Слава Тебе Господи живях във времената на бензиновите двигатели. И сега си пазя една Хонда СВ 1000 за града. Не вярвам да се кача на електричка. Просто - не е моето. Усещането е друго. Не, че не са мощни, красиви и така нататък. Но е до светоусещане. Така и ще си остана.
  • 5 много

    3 1 Отговор
    грозно , даже няма втора седалка за бабата