Last news in Fakti

16 Юни, 2023 14:07 1 279 3

Компактна камера за запис на VR видео

  • vr-
  • камера-
  • canon

Иновацията, условно озаглавена 360°&180° 3D VR камера, е част от серията Canon PowerShot V

Компактна камера за запис на VR видео - 1

На Photo Next 2023 Canon успя да изненада феновете с необичайна новост - сгъваема камера, която може да заснема 180- и 360-градусово видео за VR очила. От компанията демонстрират оригиналното устройство от всички страни, като правят серия от снимки от различни ъгли.

Компактна камера за запис на VR видео

Иновацията, условно озаглавена 360°&180° 3D VR камера, беше представена като част от серията Canon PowerShot V. Тя може да записва 360-градусово 180-градусово видео чрез удължаване на втория обектив в съответствие с първия, както и 360-градусова сферична картина, оставяйки я в оригинални пропорции.

Компактна камера за запис на VR видео

С дизайна си новостта прилича на серийната камера Insta360 EVO, която е оборудвана с трансформаторно тяло с две лещи и има подобна функционалност. Сега показаният от Canon продукт все още е на етап прототип - неговите спецификации, възможна дата на пускане и цена все още не са обявени.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Смешници

    0 2 Отговор
    Смешници
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.