Last news in Fakti

6 Юли, 2023 18:36 2 078 3

Samsung работи над „умен“ пръстен

  • samsung-
  • ring-
  • galaxy ring-
  • пръстен

Очаква се той да носи името Galaxy Ring

Samsung работи над „умен“ пръстен - 1

Слуховете за това, че Samsung работи над „умен“ пръстен датират още от 2015 година, но ето, че сега отново минаха на преден план след като се появиха новости около проекта. Потребител с никнейма dumbdeniz в Reddit сподели скрийншот от бета версия на приложението Samsung Health.

Там можем да видим поддръжката на ново устройство означено с “Ring Support”. Това подсказва за предстояща премиера на аксесоара, който вероятно ще носи името “Galaxy Ring”. Означението бе патентовано от Samsung през тази година, но по-рано бяха запазени и имената “Samsung Circle”, “Samsung Index” и “Samsung Insight”, които също са възможни.

От снимката не разбираме много за това какво точно ще включва поддръжката на пръстена, но се предполага, че той ще следи здравни и фитнес резултати. Подобни продукти дават данни за наличието на кислород в кръвта, следене на пулса, брояч за стъпки и други.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дарк фючър

    9 0 Отговор
    Що си губят времето, направо върху чип в тиквите да работят!
    My Precious!
  • 2 Мек Член

    6 0 Отговор
    Абе няма ли да изработят някой умен и твърд презерватив тия,че нещо хич ме няма?

    Коментиран от #3

  • 3 дарк фючър

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мек Член":

    Нямат интерес, размножаването се предвижда да става виртуално и безполово!