Last news in Fakti

7 Юли, 2023 13:30 1 964 2

Сгъваемият Pixel Fold не премина теста за издръжливост (ВИДЕО)

  • pixel fold-
  • издръжливост

Критичният момент за устройството се оказа тест за огъване

Сгъваемият Pixel Fold не премина теста за издръжливост (ВИДЕО) - 1

Не толкова отдавна иновацията влезе в продажба и веднага беше използвана от различни ентусиасти за всевъзможни тестове. Един от тях направи популярният YouTube блогър JerryRigEverything.

Той проведе серия от тестове на Pixel Fold, включително за устойчивост на надраскване и прах. По време на теста с огън, телефонът се изключи поради високи температури на вътрешния дисплей.

И докато това се счита за нормално, то критичният момент за устройството беше тестът за огъване. Това е мястото, където Pixel Fold се провали. Рамката на телефона поддаде в областта на антенните линии, като по този начин доведе до счупване.

Имайте предвид, че пантата, която Google смята за "най-издръжливата", не се провали и премина теста. Но останалата част от телефона се оказа не толкова здрава. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    3 0 Отговор
    Едва ли някой нормален човек ще прави такова ИЗДЕВАТЕЛСТВО над телефона си !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.