Last news in Fakti

23 Август, 2023 14:01 1 102 0

TikTok добави реклами и в търсачката си

  • tiktok-
  • реклама-
  • приложение

Така потребителите ще виждат продукти с ключови думи

TikTok добави реклами и в търсачката си - 1

TikTok увеличава възможността за реклами, като в най-новия си ъпдейт, приложението вече дава шанс на рекламодателите да позиционират продуктите или услугите, които предлагат в зоната за търсене. Както може да видите и във снимките, рекламодателите вече ще могат да рекламират продуктите си по ключова дума като позиционират своите реклами в полето за търсене.

Въпреки, че приложението бе представено през 2016-та година, рекламите в него се появиха едва през 2019-та, когато потребителите започваха да се увеличават значително. Сега, четири години по-късно, приложението е познато в целия свят и се използва по цял свят с около 1.4 милиарда активни потребители.

През 2022 г. приходите от реклами на TikTok са надхвърлили 9,9 милиарда долара, отбелязвайки скок от 155% спрямо предходната година. От компанията очакват тази тенденция да се запази, като според прогнозите до 2026 г. годишните приходи от реклама на TikTok ще достигнат 13,79 млрд. долара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА