Last news in Fakti

1 Септември, 2023 11:37 8 350 8

Xiaomi разработва флагмани, за да конкурира и премиум сегмента

  • xiaomi-
  • смартфони

Пазарът от висок клас е мястото, където се правят най-много печалби и където се разработват авангардни технологии

Xiaomi разработва флагмани, за да конкурира и премиум сегмента - 1

Xiaomi, известна със своите телефони от нисък и среден клас, се бори да спечели популярност със своите водещи смартфони. Въпреки това компанията е решена да продължи да разработва устройства от висок клас, тъй като нейният изпълнителен директор вярва, че това е единственият начин да се конкурира с други големи производители на смартфони.

Главният изпълнителен директор на Xiaomi, подчерта важността на смартфоните от висок клас за успеха на компанията по време на годишната си реч. Той заяви, че бъдещият растеж и технологичният напредък на Xiaomi могат да бъдат осигурени само чрез фокусиране върху предложения от висок клас и че преследването на пазара от висок клас е единственият жизнеспособен път напред.

Xiaomi разработва флагмани, за да конкурира и премиум сегмента

Пазарът от висок клас е мястото, където се правят най-много печалби и където се разработват авангардни технологии. Признавайки това, Xiaomi полага усилия да улови това ниво. Например, наскоро пуснатият Xiaomi 13 Ultra предлага впечатляващи функции, включително сензори, настроени от Leica, които го правят сравним с насочи и снимай камера.

Xiaomi Mix Fold 3 е още едно свидетелство за отдадеността на компанията към водещите смартфони. Той е рекламиран като най-тънкия сгъваем смартфон до момента и може да се похвали с по-здрава панта и настройка с четири камери.

Xiaomi разработва флагмани, за да конкурира и премиум сегмента

Технологията и качеството на телефоните на Xiaomi не са причината за изоставането ѝ на пазара от висок клас. Вместо това репутацията на марката като производител на смартфони на достъпна цена може да откаже потребителите от закупуването на нейните флагмани. Освен това объркващото портфолио на компанията на важни пазари като Индия може да допринесе за това предизвикателство.

Въпреки тези пречки, Xiaomi остава ангажирана с разработването на водещи смартфони и вярва, че те са от решаващо значение за нейния успех. Като се фокусира върху предложения от висок клас, Xiaomi цели да се конкурира с други големи производители на смартфони и да осигури позицията си на пазара от висок клас.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е46ца

    13 6 Отговор
    Супер много харесвах шаоми , но последните години много разочароват във високия клас.Цената надута до небесата,не може шаоми 13 про да е с 600лв повече от с23 ултра при положение ,че нее по-добър дори е по-зле в някой отношения.
  • 2 гост

    9 27 Отговор
    Когато човек търси висок клас си купува Епъл или в краен случай Самсунг , ако има някаква изгода рекламно примерно !! Какъв е смисъла да дадеш 2 бона за китайска пръчка , която всеки ще помисли за телефон за 100 лева ?? Освен шефовете на въпросното Шаоми и някои платени от тях " рекламни агенти" никой няма и да си помисли за това !!

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    6 24 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Ако можехте да присъствате поне веднъж на среща на хора с пари , ама наистина с пари , щяхте да знаете , че там да извадиш такъв телефон е равносилно да кажеш , че си фалирал !! Както никога няма да идат там с китайски автомобил или китайски дрехи , така и няма да си помислят за китайски телефон , а други няма , дето да дадат толкова пари за китайска еднодневка !!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Бил си и ти от хайлайфа

    21 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Ти пък ако имаше късмета да участваш, а не да присъстваш
    щото присъстващи на такива срещи няма ,щеше да знаеш ,че никой не носи въобще
    проследяващи и потенциялно записващи устройства...
    Ама плямпай си и гледай тия къде ходят с по 2 джипа охрана да им отварят вратите и разни други глупости.
  • 5 Виктор

    25 1 Отговор
    Аз си взех Xiaomi 13 за 1200лв и съм повече от доволен. Има много софтуерни опции , които ме спират да си взема друг телефон. Можех да взема айфон или самсунг, не го направих. Всеки да си ползва това , което му харесва. А виждам коментари от които настава смях.

    Коментиран от #7

  • 6 Обикновено

    20 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Успелите хора не носят скъпи дрехи ако не си забелязал а от останалите глупости които прочетох ме навява на мисълта че си още доста недорасъл щом приемаш така нещата. Не ти говоря за бг тупаните тук и да не си богат и успял а и да си ще видиш всякакви индивиди. Иначе добър опит да се агитира против китайското
  • 7 Страти

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Виктор":

    По голямо недоразумение о хиоми, шиоми, или как се казва, няма! Един сензор за близост нямат! Пълен боклук! Търпех един редми нот, па даже и про, един месец..

    Коментиран от #8

  • 8 Цирк

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Страти":

    Много малко модели имаха подобни проблеми и се оправят с ъпдейт. Аз до сега проблем с шаоми съм нямал.