Last news in Fakti

1 Септември, 2023 15:52 2 052 2

Honor представи сгъваем смартфон – дамска чанта

  • honor-
  • смартфон-
  • дамска чанта

Интересният модел все още е на ниво концепт

Honor представи сгъваем смартфон – дамска чанта - 1

Honor представи най-новия смартфон в колекцията си, който се отличава с малко по-различен дизайн. Новият V Purse е подобен на дамска чанта, както подсказва и името му и за момента е само на ниво концепт. Устройството комбинира дръжките на чантата с дисплея на устройството, който може да показва различни дизайни на дамски чанти.

Целта е с помощта на сменяемите каишки и разнообразните дизайни на дисплея можете да съчетаете чантата Honor V с всяко облекло, което носите, като по този начин. Все още не е ясно от какво зависи серийното пускане на устройството, но няма да сме изненадани модерният смартфон да се превърне в истински модел.

За момента не са ясни характеристиките на смартфона, но от Honor споделят, че пантите на дисплея могат да издържат до 400 хиляди сгъвания и прегъвания.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    2 5 Отговор
    Жена с Андроид, това е просто...
  • 2 Знайко

    1 1 Отговор
    Синджира за красота няма ли да надраска диспея?