Last news in Fakti

11 Септември, 2023 17:45 2 139 6

Apple спира iPhone 13 Mini от продажба?

  • iphone-
  • iphone 13 mini-
  • iphone 14 pro

Информацията идва от Марк Гърман

Apple спира iPhone 13 Mini от продажба? - 1

До презентацията на новия iPhone остават малко повече от 24 часа, но в интернет пространството се появиха новини засягащи по-старите модели на американската компания и по-конкретно iPhone 13 mini. Компактният смартфон така и не успя да се наложи на пазара, подобно на своя предшественик и изглежда Apple е на път да се откаже от него.

Новината за това идва от Марк Гърман, който е добре познат със своите точни данни относно плановете на компанията. Сега той каза, че Apple гледа да изчерпа наличните iPhone 13 mini, които са останали по складовете на марката. Поради тази причина за някои от конфигурациите трябва да се чака в рамките на месец или дори повече.

Очаква се, че още утре компанията ще изтегли смартфона от продажба. Очаква се това да бъде сторено още сутринта. До момента знаем, че при iPhone 14 подобен модел няма да бъде наличен и най-малкият размер с който клиентите ще трябва да се задоволят е iPhone 14.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 0 Отговор
    Война на тихия фронт :

    " Тази седмица Apple отбеляза най-големия си спад от повече от месец. Компанията загуби около 200 милиарда долара за два дни, а акциите й в момента са най-зле представящите се в Dow Jones Industrial Average, съобщи CNN"
  • 2 Аааааа.....

    7 1 Отговор
    Сега ще се самоубия 😂
  • 3 МММ да

    9 2 Отговор
    Телефонът, който е най-удобен за малки ръце и джобове? Той ли не върви? Ами как да върви, като го произвеждат за 200 долара и му искат минимум 600? 200% печалба?
  • 4 Бош

    7 0 Отговор
    Не мисля, че цената му е проблема... Все пак е един от най-достъпните. Лично аз исках да си го взема точно заради компактния размер, но се отказах заради малката батерия.

    Коментиран от #5

  • 5 Знайко

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бош":

    Тоест, конфигурацията не е подходяща, дори и за хора които го харесват!
    Излагейшън!
  • 6 Разбира се!

    1 0 Отговор
    Нали вече има 15 с по вече радиация и батерия която няма да издържи и един ден,с тези спецификации както го представят,а може и да се взриви в джоба!
    А и друго,за тези с лафовете за киселото грозде,да не си мислят че всички хора ядат грозде дори и да е сладко!