Last news in Fakti

27 Септември, 2023 19:26 2 077 3

Mini представи лимитиран ел. велосипед

  • mini-
  • велосипед-
  • колело-
  • ел. колело

От колелата ще бъдат направени само 1959 броя

Mini представи лимитиран ел. велосипед - 1

Mini представи своя нов електрически велосипед с името E-Bike 1. Двуколесното може да бъде конфигурирано за водачи с всякакви форми и размери, както и за различни видове каране. Колелото включва алуминиева рамка, термопластичен предпазител на веригата и други технологии, които го поставят на едно ниво с други първокласни електрически велосипеди на пазара. По отношение на цялостния дизайн на велосипеда откриваме някои препратки към Mini, като всичко това се съчетава с рационалния дизайн на велосипедите на Angell.

По отношение на производителността Mini E-Bike 1 се задвижва от 250-ватов мотор на задната главина, чиято производителност може да се регулира чрез вградения кокпит на велосипеда или чрез смартфона на колоездача. Що се отнася до батерията, E-Bike 1 има сменяема такава, която тежи 2,1 кг, което улеснява смяната и отделното ѝ зареждане. Корпусът на батерията е разположен под седалката и може да бъде сбъркан с багажник, въпреки че е важно да се отбележи, че той не е предназначен за превоз на товари.

Чрез мобилното приложение, разработено специално за електронните велосипеди на Angell, водачите могат да конфигурират настройките, да заключват и отключват велосипеда, както и да виждат местоположението му в реално време благодарение на вградения GPS. Велосипедът разполага и с предни и задни светлини, предлагащи допълнителна безопасност и видимост за колоездачите, които искат да излязат навън преди зазоряване или след здрачаване.

Новият Mini E-Bike one се предлага в две цветови гами. Първата се нарича Ocean Wave Green, а втората - Vibrant Silver и е вдъхновена от емблематичните цветове на Mini. Що се отнася до наличността, Mini E-Bike 1 ще бъде лимитирана серия, като за производство са предвидени само 1 959 бройки – Mini са избрали това число, защото то отбелязва годината, в която е пуснат на пазара първият Mini Cooper. Цената на велосипеда е около на 3000 щатски долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малко уточнение

    3 1 Отговор
    В европа продават велосипеди на цената на автомобил, а в китай продават електромобили на цената на велосипед...Къде бъркаме с ценообразуването? Само не ми казвайте, че е от субсидиране, че свят голям. Европа не е единствена.
  • 2 Колоездач

    3 0 Отговор
    С 250 ватов двигател и с този дизайн - пълен боклук.
    Ако такива фирми правеха нещо по-различно от боклуци, защо не обявят състезание или да се пуснат на бревет срещу един колоездач с обикновена шосейка.
    Залагам пари на цената на този велосипед, че до Бургас по подбалканския ще стигна преди него с шосейката.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.