Last news in Fakti

28 Септември, 2023 13:17 3 413 2

Ето колко ще струват новите смартфони на Google

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • смартфон-
  • цени

Те ще бъдат по-скъпи от миналогодишните модели

Ето колко ще струват новите смартфони на Google - 1

Слуховете, множество от които подсказваха, че линията Pixel 8 ще бъде по-скъпа от сегашното поколение на смартфона се оказаха верни или поне така показва изтекъл документ на Google. В него можем да видим, че стандартният смартфон ще бъде по-скъп, докато Pro версията ще запази цената си.

Изданието 9to5Google заяви, че източник от търговската мрежа им е казал, че двата нови телефона ще бъдат със 100 долара по-скъпи от своите предшественици, но изглежда, че това не е така.

Потребителят с никнейм X @Za_Raczke, който е добре познат със своите предварителни данни, свързани с Google и техните устройства, публикува документ, който изглежда напълно автентичен. В него се упоменават цените на стандартния Pixel 8, чиято цена започва от 699 долара, докато Pro версията започва от 899 долара, точно като миналогодишния модел. Дали това е вярно, предстои да разберем на 4 октомври, когато ще се състои официалната премиера на смартфоните.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг цени

    9 1 Отговор
    А тук 900 долара излизат две хилки минимум
  • 2 Кускус

    2 4 Отговор
    Китайски Виво от Шанхай - 280 лева излиза, работи перфектно, сваля от google play