Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 19:44 2 918 3

Google отново се подигра на iPhone (ВИДЕО)

  • google-
  • iphone-
  • apple-
  • реклама

Последната реклама се фокусира върху промените в смартфона

Google отново се подигра на iPhone (ВИДЕО) - 1

Google продължи серията си #BestPhonesForever в която компанията сравнява своя Pixel с iPhone, като този път на прицел бяха последните два модела на компанията – iPhone 15 Pro и Pixel 8 Pro. Във видеото с името “Scary Story” от Google сравняват новостите в смартфона на Apple с тези на Pixel.

Според Google iPhone е получил само "различен бутон за изключване на звука, динамичен остров и нов порт за зареждане". Следователно iPhone е нервен от перспективата Pixel 8 Pro да бъде по-иновативен и да получи "най-добрият изкуствен интелект“.

Apple все още не са отговорили на Google за тези реклами, но няма да е изненада, ако съвсем скоро видим и подобна закачка от страна на компанията от Купертино.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    5 0 Отговор
    В първия ден за преордър сайтовете и на трите мобилни оператора крашнаха. И това само в нашата бедна родина... Правете си каквито си искате рекламки, хуморески и тн.
  • 2 Мишо

    1 0 Отговор
    Аз, ако съм комуняга, ще си взема китайски андроид, а не американски
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.