Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 16:09 3 228 5

Gmail получи нова, не толкова полезна функция

  • google-
  • gmail-
  • имейл

Приложението за Android вече може да изпраща реакции

Gmail получи нова, не толкова полезна функция - 1

Google подобри много работата и изгледа на Gmail през последните месеци, като въведе няколко новости. Сега компанията отново е подготвила нещо ново, за което можем да поспорим колко полезно точно е. Най-новата функция вече се разпространява при потребителите с Android и ще бъде достъпна за всички в следващите седмици.

Подобно на някои приложения за размяна на текстови съобщения, Gmail вече има опцията за отговор на имейли с емотикони. В долната част на екрана може да избирате между различни емотиконки с които да отговорите на дадено съобщение, като те ще се появят при подателя, заедно с анимация, която изпълва целия екран. Можете също така да премахнете дадена емотикона, като натиснете Undo веднага след като сте изпратили съобщението.

Gmail получи нова, не толкова полезна функция

Реакциите с емотикони няма да са налични за училищни или служебни акаунти, а също така няма да се предлагат, ако имейлът е изпратен до повече от 20 души, до списък с групови имейли, ако сте в BCC, ако вече сте изпратили повече от 20 реакции на едно и също съобщение, ако изпращачът има персонализиран адрес за отговор или ако съобщението е криптирано с криптиране от страна на клиента.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишо

    2 4 Отговор
    Ахах големо нещо е андроида

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мдааа

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мишо":

    Повече отколкото си мислиш.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.