Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 13:15 2 223 6

Galaxy S24 ще предложи нови цветове

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy s24

Освен стандартните сиво и черно, ще видим още две разцветки

Galaxy S24 ще предложи нови цветове - 1

До премиерата на Galaxy S24 на Samsung остават още няколко месеца и разбира се, не можем да бъдем сигурни за нищо около смартфоните, но сега изглежда се появиха нови слухове, които засягат цветовете на новите устройства. Данните са от потребител на X с никнейма Ross Young, който съобщава, че тази година ще видим четири разцветки на флагманските модели.

Според данните, това ще бъдат – черно, сиво, лилаво и жълто. Всяка година Samsung променя частично цветовете, които предлага за своите смартфони, като за последно видяхме лилава разцветка при Galaxy S21+, макар при новия модел да очакваме тя да е с различен нюанс. В същия аспект, жълтото се появи при S10e преди доста години.

Galaxy S24 ще предложи нови цветове

Дали тези данни ще се потвърдят, предстои да разберем, най-рано през януари, когато се спекулира, че ще се състои премиерата на Galaxy S24 серията. За момента от Samsung не разкриват нищо и ако наистина видим смартфоните през януари, то ще разберем за това официално най-рано в края на декември.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Техно папарак

    4 3 Отговор
    всичкото си давам за жълт самсунг
  • 2 Злати Минкова

    3 1 Отговор
    Моята входна врата е същата.
  • 3 Кадир

    3 5 Отговор
    Никога не бих си го купил. Потребявам само китайска техника.
  • 4 СЗО

    2 1 Отговор
    Прочетох във Факти че руснаците разработили 6 модела умни телефони. Чакам да излязат и да си избера някой от тях.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.