Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 18:05 1 157 0

Apple ще представи нови продукти до края на месеца

  • apple-
  • imac-
  • ipad

Вероятно това ще е iMac

Apple ще представи нови продукти до края на месеца - 1

Apple ще добави нов iMac в своята гама в края на този месец или поне така гласят данните на известния анализатор на тема „ябълки“ – Марк Гурман. Той разкрива, че на 30 или 31 октомври американската компания ще представи новото поколение компютри.

Според доклада на Гурман Apple ще актуализира 24-инчовия iMac с нови процесори и вероятно дори ще обяви обновяване на MacBook Pro. Възможно е Apple да е готова да представи дори чипа M3 и да го внедри в 14-инчовия и 16-инчовия MacBook Pro. Разбира се, може да се окаже, че ни очаква обновяване на М2 на 24-инчовия iMac, който предлага само чип М1, който бе актуален при пускането му на пазара през 2021 г.

Гурман също така твърди, че Apple няма да представи нов iPad тази година. Вместо тов компанията работи по няколко модела - M2 за iPad Air, iPad mini с A15 Bionic и увеличение на спецификациите на стандартния iPad - като вероятно всичко това ще се случи през март следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА