Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 15:20 1 783 4

Производството на iPhone 17 ще започне в Индия

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 17

Това смята анализаторът Минг-Чи Куо

Производството на iPhone 17 ще започне в Индия - 1

Производството на новия iPhone 15 започна преди броени месеци, а ето, че вече се появиха и данни за сглобяването на iPhone 17. Смартфонът, който трябва да се появи в края на 2025-та все още е далеч от поточните линии, но ето, че вече има индикации, къде ще се сглобява той.

Според информация на известния анализатор в света на “ябълките”, новото поколение на смартфона ще бъде първото, чието производство ще започне извън Китай. За целта Apple планира да направи това в Индия, където вече се произвеждат предходни поколения.

Куо предполага, че Apple е избрала базовия iPhone 17 вместо моделите Pro поради по-ниската трудност на разработката му като средство за намаляване на риска. Очаква се серията iPhone 17 да бъде пусната на пазара през есента на 2025 г. Apple започна да сглобява iPhone в Индия още през 2017 г., а Tata Electronics наскоро закупи 100% дял от звената за сглобяване на Wistron в Индия в сделка на стойност 125 млн. долара.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилотът Гошу

    5 1 Отговор
    Ще е много весело когато бъдещите собственици се обаждат на съпорта.... Също когато в бъдеще скамърите почнат освен като Майкрософт да се представят и като Епъл 😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 2 Aлфа Bълкът

    4 8 Отговор
    Аз като ви казах, че Китай се връща към ориза, вие не вярвахте. Обаче и аз не съм очаквал големите играчи да се изнесат толкова бързо от Китай.
  • 3 ухаааа

    7 0 Отговор
    урааа на панджаб айфонитуу
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.