Last news in Fakti

22 Декември, 2023 19:20 3 221 2

Porsche Design и Honor представят общ проект

  • porsche design-
  • honor-
  • смартфон

Очаква се той да се появи на бял свят през януари 2024-та

Porsche Design и Honor представят общ проект - 1

Honor и Porsche Design наскоро обявиха ново сътрудничество, с което поставиха началото на партньорство. Очаква се първият съвместен продукт - смартфон Magic6 Porsche Design - да дебютира през януари 2024 г.

Снимки от предстоящата премиера бяха споделени в Weibo, като се появи и в личните профили на ключови ръководители, включително главния оперативен директор Харисън Дзян. Макар че изображението не дава подробна представа за характеристиките на телефона, то подсказва за голямо устройство с извити ръбове на екрана. Присъствието на най-новото Porsche 911 на заден план служи като визуално напомняне за връзката между Porsche Design и марката спортни автомобили.

Очаква се смартфонът Magic6 Porsche Design да бъде част от трио, включващо стандартния Magic6 и Magic6 Pro. Honor потвърди включването на чипсет Snapdragon 8 Gen 3 в серията, като се очакват и допълнителни подобрения, включително нови функции на камерата. Тъй като тийзърите продължават да се появяват, през следващите седмици се очаква да бъде разкрита допълнителна информация.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    2 1 Отговор
    Искам чист телефон Porsche!
  • 2 Хухавай

    0 0 Отговор
    Хонор не беше ли марка на Хуавей? А Хуавей бидейки низвергнати от САЩ, а от там и от Гугъл, т.е. не са ли големи черни овци в света на мобилната електроника?