Last news in Fakti

20 Декември, 2013 12:43 5 942 1

Огромни извити 4К телевизори от Samsung и LG

  • samsung-
  • lg-
  • телевизори-

 

Двете корейски компании за производство на електроника LG и Samsung заявиха своето желание да покажат по време на изложението CES 2014, което ще се проведе през януари, огромни огънати телевизори.
 
Интересното е, че и двете корейски фирми определят своя продукт като уникален, въпреки че двата продукта са почти идентични. Става дума за устройства с диагонал на екрана от 105 инча.
 
Въпросните дисплеи и на двата продукта са извити и имат резолюция 5120 х 2160 пиксела. Съотношението между страните е 21:9. Повече подробности на този етап няма, но явно тенденциите при телевизорите ще вървят в тази насока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maurice

    2 0 Отговор
    В Япония дали още произвеждат телевизори?