Last news in Fakti

11 Януари, 2024 11:33 2 205 1

Realme ще си партнира с Rolex за новия си смартфон

  • realme-
  • rolex-
  • смартфон

Моделите 12 Pro и 12 Pro + ще имат връзка с легендарния производител на часовници

Realme ще си партнира с Rolex за новия си смартфон - 1

Предстоящото представяне на Realme 12 Pro и 12 Pro+ предизвика силно вълнение сред технологичните ентусиасти, особено като се има предвид, че устройствата вече са получили сертификат в TENAA, който дава подробен поглед върху ключовите им спецификации и визуални характеристики. По-интересното, обаче е е неочакваното сътрудничество на Realme не с кого да е, а с производителя на луксозни часовници Rolex.

Изтекли изображения дадоха възможност на ентусиастите да надникнат в това, което ги очаква - отличителен вариант на Realme 12 Pro+, украсен със синя кожа и златни акценти на гърба. Този избор на дизайн не само добавя нотка изтънченост, но и служи като смело визуално доказателство за партньорството на Realme с Rolex. Тийзърът, придружаващ това разкритие, умело включва емотиконка на корона - емблематичен символ, синоним на швейцарската марка луксозни часовници, въпреки че конкретното споменаване на Rolex липсва.

Тийзърът предизвиква допълнителен интерес, като показва датата "28" на Rolex Oyster Perpetual Datejust, което кара почитателите да спекулират за потенциалната дата на пускане на пазара - 28 януари. Освен това тийзърът загатва за възможността за лимитирана серия часовници, съпътстваща премиерата на смартфона, тъй като в момента Rolex не разполага с вариант със син циферблат. Ако това е вярно, то би могло да добави ексклузивен щрих към сътрудничеството, като се има предвид очакваната цена на дребно от около 15 000 долара за Rolex Oyster Perpetual Datejust.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимир Велков

    0 3 Отговор
    Rolex да си партнира с Realme? Лимитиран часовник със син цвят?!? Видимо авторът на статията не е запознат с Rolex, моделите им и изцяло какво представлява тази марка :)