Last news in Fakti

22 Януари, 2024 17:28 6 400 5

Samsung представи преносима батерия с огромен капацитет

  • samsung-
  • батерия-
  • преносима батерия

Тя разполага и с функция за бързо зареждане

Samsung представи преносима батерия с огромен капацитет - 1

Samsung наскоро представи ново попълнение към своята линия от аксесоари, специално пригодено да съпътства пускането на серията Galaxy S24. Последното предложение е 20 000mAh Quick Charge 45W външна батерия, която ще се появи по рафтовете от утре. Тя се присъединява към редиците на съществуващия 25W модел с капацитет 10 000 mAh, който е наличен за закупуване от известно време и разполага с два USB-C порта.

Цената на новия модел с капацитет 20 000 mAh, която се предлага в стилен бежов цветови вариант, е 60 GBP в Обединеното кралство. Това, което я отличава, е максимална мощност от 45 вата, когато е свързана към едно устройство, което гарантира бързо и ефективно зареждане. За момента подробностите относно разпределението на мощността между трите порта остават неразкрити.

Интересен аспект на 20 000 mAh Quick Charge 45W батерия е нейната външна конструкция, която включва 20 % рециклирано съдържание. Този екологичен подход е в унисон с нарастващата тенденция за устойчиви практики в технологичната индустрия. Включването на USB-C кабел в захранващата банка допълнително повишава нейната удобност и лекота на използване.

Тъй като Samsung продължава да разширява гамата си от аксесоари, тази нова батерия не само отговаря на изискванията на най-новата серия Galaxy S24, но и на по-широката потребителска нужда от надеждни решения за зареждане с голям капацитет.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джонко

    12 2 Отговор
    Като станат две за лев,ще купим.
  • 2 ха сега де,

    7 4 Отговор
    Щом вече има външна значи скоро ще има и вградена, дори и да е наполовина по малък капацитет. Имам една външна от поне 5 години, която съм ползвал само веднъж извън страната, когато бях с телефон, дето държеше само 4/5 часа. Всяка година излизам в чужбина поне два пъти за по за 10/15 дни, но с телефон дето с често ползване държи един дени повече никога не ми се е налагало да ползвам външна батерия
  • 3 Тинтири Минтири

    14 1 Отговор
    20 000mha батерия имам от 7 8 години, тук иновацията е само бързото зареждане
  • 4 Имам

    11 2 Отговор
    Същата на ксиоми от 2 години... Зарежда всички лаптопи и телефони с usb type-c за 99 лева да видим цената на тази
  • 5 Имам

    0 2 Отговор
    И аз имам, ама 60 000mha - навързах в паралел 6 х 10, сега освен телефона и лаптопа, подавам и на колата, като падне нейният акумулатор.