Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 17:36 4 013 5

Xiaomi 14 Ultra пристига в Европа следващия месец

  • xiaomi-
  • xiaomi 14-
  • ultra

Устройството ще се предлага и у нас

Xiaomi 14 Ultra пристига в Европа следващия месец - 1

Публикация на Android Planet разкрива потенциалната поява на Xiaomi 14 Ultra в Европа. Това разкритие подкрепя нарастващите спекулации, че вариантът Xiaomi Ultra се подготвя за глобална премиера, допълвайки вече популярния Xiaomi 13 на международните пазари.

Данни за това идват от холандския сайт на Xiaomi, където при завършване на процеса на регистрация, потребителите получават селекция от купони за отстъпка. Сред тези оферти се намира и купон за отстъпка от 200 евро, важащ изрично за Xiaomi 14 Ultra. Забележително е, че този талон може да бъде използван между 25 февруари и 31 март, което напълно съвпада с очакваното пускане на пазара.

Този стратегически график силно подсказва, че потребителите могат да очакват Xiaomi 14 Ultra да бъде наличен за покупка или предварителна поръчка в рамките на посочения срок. Като се има предвид планираното събитие на Xiaomi на 25 февруари, синхронът на тези дати предполага по-скоро целенасочена и координирана маркетингова стратегия, отколкото просто случайност. Макар че конкретни подробности относно спецификациите на устройството остават недостъпни, изтеклата информация подсказва за постепенни хардуерни подобрения, като значителни подобрения се очакват в областта на технологията на камерата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е46ца

    17 0 Отговор
    Супер телефон ,но шауми отслабиха позицийте си.Преди хората ги харесваха, защото бяха на по-добри цени от конкуренцията.Сега цените са до небето.Не може айфон про макс или с24 ултра примерно да са на половин цена на шаоми.Дори шаомито трябва да е една идея по евтино.Да супер телефон е ,но не и на тази цена.
  • 2 Стою

    2 7 Отговор
    За нов андроид повече от 200 лв не давам.

    Коментиран от #3

  • 3 Джон

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стою":

    Който истински телефон си купува андроид. Ако искаш шарени екранчета в един тесен затвор и да те правят на шматка си купуваш айфон.

    Коментиран от #4

  • 4 Джон

    1 9 Отговор

    До коментар #3 от "Джон":

    От провинцията ли си?

    Коментиран от #5

  • 5 Джон

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Джон":

    От България съм, а ти?