Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 11:30 2 860 25

Ясен е дизайнът на първото сгъваемо устройство на Apple

  • apple-
  • iphone-
  • ipad-
  • flip

Няма да е iPhone

Ясен е дизайнът на първото сгъваемо устройство на Apple - 1

Нов доклад, изготвен въз основа на информация от "източници от веригата за доставки", предлага информация за напредъка на дългоочаквания проект за сгъваемо устройство на Apple. Според този доклад различни елементи от дизайна на сгъваемото устройство вече се сближават, което показва, че Apple се приближава към финализиране на фазата на проектиране. Това сближаване предполага, че Apple е близо до завършване на този важен етап и започва да обмисля следващите стъпки, включително масовото производство.

Въпреки че докладът загатва за значителен напредък в разработването на сгъваемото устройство на Apple, той също така показва, че може да се наложи потребителите да изчакат още малко, преди да видят крайния продукт. Той предполага, че сгъваемото устройство може да не е готово за пускане на пазара нито тази година, нито през 2025 г., което намалява очакванията за скорошно пускане на пазара.

Спекулациите около сгъваемото устройство на Apple са многобройни, като има силни индикации, че технологичният гигант работи върху поне две сгъваеми устройства в стил Flip. Интересното е, че все повече се налага мнението, че нито едно от тези устройства няма да бъде iPhone. Вместо това слуховете предполагат, че сгъваемият прототип на Apple, разполагащ със 7-8-инчов дисплей, може да попадне в категорията на iPad. Този подход може да позволи на Apple да изпробва сгъваемата технология в по-малко критична продуктова линия, преди да я интегрира във водещите си модели iPhone.

Като цяло, въпреки че вълнението около навлизането на Apple в областта на сгъваемите устройства продължава да се засилва, изглежда, че потребителите ще трябва да проявят търпение, докато компанията се ориентира в сложността на въвеждането на тази иновативна технология на пазара.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    2 8 Отговор
    Китайски измишльотини. Апъл никога няма да произведе такъв боклук.

    Коментиран от #2

  • 2 Мда

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "Джон":

    То, щото малко боклуци е произвела...

    Коментиран от #4, #7

  • 3 Е46ца

    10 4 Отговор
    Грешка краварите първи създадоха сгъвамия телефон.Това беше айфон 6.Само че веднъж сгънат , не можеше да се разгъне.

    Коментиран от #5

  • 4 Защо ли

    0 7 Отговор

    До коментар #2 от "Мда":

    Само Костадинов от Възраждане ползва Андроид?

    Коментиран от #8, #10, #13

  • 5 Кравар

    0 7 Отговор

    До коментар #3 от "Е46ца":

    Харесваш ли НРБ?

    Коментиран от #11, #12

  • 6 Зельо

    3 5 Отговор
    Не мога да се начудя какво им е модерното на сгъваемите устройства. Изпозвам такова от 25 години - клавиатурата на лаптопа ми се сгъва към екрана и ето ти "згъваемо устройство". Да не говорим че имам тетрадка от детската градина ... и тя се гъва и разгъва.
  • 7 Путю

    0 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мда":

    Може ли да дадеш един пример?

    Коментиран от #9

  • 8 Тод

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Защо ли":

    Само 70% от населението на Земята използва Android.

    Останалите са малцинството!

    Демокрация срещу комунизъм. Демокрацията винаги печели, защото е по-развита.
  • 9 Мда

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Путю":

    Айфон пръчляците примерно. Колкото прехвалени толкова и изостанали.
  • 10 Мда

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Защо ли":

    Боли ме за Костадинов и Възраждане.
  • 11 Мда

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Кравар":

    Ти явно харесваш НРБ щом те радва епълската комунистическа идеология..
  • 12 Не харесва НРБ

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Кравар":

    Харесва обаче СССР!
  • 13 Възроден

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Защо ли":

    Андроид е той. Смес межди лисунгер, пор, язовец и агент на ФСБ!
  • 14 Джон

    0 5 Отговор
    Апъл било кумонизъм, а Хуавей не било. Верно болшевизма ви е изпил мозъците.

    Коментиран от #15

  • 15 Мда

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Джон":

    Нямам политически предпочитания. Повярвай ми отстрани се вижда най-добре. Да! - намирам доста общо между идеологията на епъл и тази на комунистите. Да съм отричал нещо за Huawei, че си ги нагласяш така както ти е кеф?! И не се пише кУмОнизъм, а кОмУнизъм.

    Коментиран от #16

  • 16 Джон

    0 4 Отговор

    До коментар #15 от "Мда":

    Да купуваш Апъл е въпрос на вкус, не на принуда. Андроид е комунизъм, те се стремят към масите, бедните, към евтиното и грозното и неудобното.

    Коментиран от #17

  • 17 Мне

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Джон":

    Епъл стрижат овцете и каквото ви сипят с черпака това е! Затварят ви във тяхната кошара а вие си блеете ...безгласни. Андроид е за разумните хора, има избор за всеки. Лично аз също не харесвам чистия андроид, но да се поставят всички брандове под общ знаменател - Андроид е доста погрешно. Слушайте си господарите и кимайте с наведени глави. Те обичат да мислят вместо вас, те не ви дават никакъв избор. И си дръжте телефона правилно.

    Коментиран от #18

  • 18 Джон

    0 4 Отговор

    До коментар #17 от "Мне":

    Свободен съм да си купя каквото искам, пазарът е голям. Вкусът ми не позволява да купувам боклуци. Стив Джобс каза, че нямате вкус. Това е обидно, аз ще кажа, че имате различен вкус, социалистически. Вие сте същите хора, които казват, че панелните блокове не били грозни.

    Коментиран от #19

  • 19 Мне

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Джон":

    От цялата ти бла-бла глупост разбрах само, че ти си крайно обременен мозък. С андроид си правя всичко както ми харесва на мен, по свой вкус, а не както ми се сипе с черпака. Имам правото на личен избор. кУмОнистчо панелкин... пнякога се чудя как може да има толкова сбърканяци като теб.

    Коментиран от #20

  • 20 Джон

    0 3 Отговор

    До коментар #19 от "Мне":

    Ти си комунето, което не купува Апъл, защото е американски символ. Андроид е крайно ограничен.

    Коментиран от #21

  • 21 МммНЕ

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Джон":

    Браво, най-накрая написа правилно любимата ти дума, какво да обърнем?!? Виж сега аз може да не харесвам айфоните и като цяло епъл, но пък логиката ти е толкова крива, че няма и накъде! Карам американска кола, живял съм и съм работил в щатите така ,че по-добре спри и не се излагай. И не, андроид не е ограничен единственото ограничение си го налагате самите вие. Да плаче ли да се смее ли човек...

    Коментиран от #22, #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Джо

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "МммНЕ":

    Ти първо се отречи от НРБ, после говори за Америка. Продължавай да пълниш гушата на китайската комунистическа партия. Имаш избор да ползваш уеб шитните на Гугъл, хаха, най-високо качество.

    Коментиран от #24

  • 24 Мне

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Джо":

    Ти си крайно увреден 🧠, аз нямам политически убеждения и не се и интересувам от политика. Ти от друга страна обаче си крайно увреден и заблуден тип. Ползвам това, което ми е нужно и каквото ми върши работа. Къде се въдите такива?!

    Коментиран от #25

  • 25 Джон

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Мне":

    Виж, прав си, политическите неща да ги оставим. Нека да сме по практични. Аз не съм кон с капаци и мога да си сменям мнението, когато фактите го изискват. Например: бях голям фен на електрическите автомобили и карам само такива от години, но истината е, че имат повече недостатъци от двг и не са праткични. Същтото е и с телефоните. Може би някой ден ще се обърнат нещата, че Андроид е нещо практично, но на този етап фактите показват точно обратното - екосистемата на на Апъл е така добре интегрирана, че на практика ми върши много повече работа и ми създава само удобства, а не главоболия.