Last news in Fakti

12 Март, 2024 18:07 1 786 3

Samsung може отново да започне да прави правоъгълни часовници

  • samsung-
  • galaxy-
  • watch

Компанията може да се завърне към стар дизайн

Samsung може отново да започне да прави правоъгълни часовници - 1

Последни доклади сочат, че след значителна пауза в дизайна на квадратни или правоъгълни смартчасовници Samsung обмисля да се върне към този форм-фактор под марката Galaxy Watch. Тази потенциална промяна в стратегията бележи отклонение от неотдавнашния фокус на Samsung върху смартчасовниците с кръгла форма, който започна с Galaxy Gear през 2013 г. и продължи с последващи модели като Gear 2 и Gear Live.

Изглежда, че в компанията се обмисля с ентусиазъм повторното въвеждане на квадратни или правоъгълни смарт часовници, което е сигнал за възможен обрат в посоката на дизайна на Samsung в областта на този тип технологии. В доклада се посочва, че тази промяна е "много на дневен ред", което е намек за целенасочени усилия за проучване на нови възможности за дизайн и задоволяване на различни потребителски предпочитания.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    1 0 Отговор
    Няма да си вземете сериозен часовник, а такава играчка...

    Коментиран от #2

  • 2 Асен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "хххх":

    Ако беше на Хуавей щеше да ти хареса
  • 3 Хендсфри

    2 0 Отговор
    Следващият ще е сгъваем сигурно. Единственаа причина за носене на смартуоч, е да не носите телефон.