Last news in Fakti

21 Март, 2024 18:03 3 041 0

Samsung Galaxy S22 все пак може да получи Galaxy AI

  • samsung-
  • galaxy-
  • ai-
  • galaxy ai

Компанията работи над решение

Samsung Galaxy S22 все пак може да получи Galaxy AI - 1

Samsung проучва възможността за въвеждане на функциите на Galaxy AI в по-стари устройства, включително семейството S22, въпреки първоначалните изключения. ТМ Рох, президент на мобилното подразделение на Samsung, заяви по време на среща на акционерите, че се полагат усилия това да се случи. Въпреки че някои функционалности разчитат на облачни услуги, обработката в устройството представлява предизвикателство за внедряване в моделите S22.

Моделът S23 FE, със същите чипсети като серията S22, ще получи функциите на Galaxy AI, което показва потенциална съвместимост. Въпреки това Рох подчерта, че за внедряването са необходими значителни усилия, но Samsung инвестира ресурси, за да преодолее това препятствие. Макар да не е сигурно дали семейството S22 в крайна сметка ще получи функции на Galaxy AI, Samsung активно търси решения.

В допълнение към функциите на AI, Samsung продължава да проучва нови форм-фактори, като гъвкави и плъзгащи се устройства. Компанията обаче действа предпазливо, като дава приоритет на изследванията и патентите, преди да пусне тези иновации. Въпреки продължаващите разработки Samsung не бърза да въвежда нови форм-фактори на пазара, като набляга на обмисления подход, за да гарантира успех.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА