Last news in Fakti

23 Януари, 2014 11:41 2 482 0

Sharp вади висококачествен смартфон

  • sharp-
  • aquos serie mini shl24-
  • смартфон

В съвсем скоро време в продажба ще се появи нов, изключително висококачествен смартфон, разработен от компанията Sharp. Името му е AQUOS Serie mini SHL24, а главното му достойнство е 4.5-инчовия дисплей с резолюция 1 920х1 080 пиксела.

Въпросният екран е създаден по технологията IGZO, обезпечаваща изключително високо качество на изображенията. От другите характеристики трябва да се отбележи четириядреният процесор Snapdragon (MSM8974), който е с тактова честота 2-2 гигахерца.

Оперативната памет на AQUOS Serie mini SHL24 е 2 гигабайта, а вградената - 16 гигабайта. Наличен е и слот за допълнителна карта с памет. Камерата е 13-мегапикселова, а операционна система, под която работи смартфонът, е Android 4.2 Jelly Bean.

Още нещо, което трябва да се отбележи, е, че изключително тънкият корпус на устройството съответства на стандарта IPX57. На този етап от Sharp не разкриват каква ще е продажната цена на AQUOS Serie mini SHL24.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА