Last news in Fakti

27 Май, 2014 12:22 3 958 2

Япония пуска влак-стрела с открита палуба

  • влак

West Japan Railway Company обяви, че през пролетта на 2017 г. ще въведе в експлоатация нов свръхлуксозен високоскоростен влак с открита палуба, от която избрани пътници ще могат да се наслаждават на гледката. Сред аристократичните екстри на композицията ще бъде самостоятелен вагон, предназначен за един човек.

Новият влак, наричан "Зеления куршум", ще превозва 30 пасажери. Шест от общо 10-те вагона ще бъдат оборудвани като спални. Най-скъпият ще бъде обзаведен като кралски апартамент и ще разполага с всекидневна, баня и спалня. Останалите вагони ще служат като ресторант, бар и салон.

На откритата палуба в задния край на композицията пътниците ще могат да дишат чист въздух, докато влакът лети със скорост 350 км/ч. Вътрешният дизайн на влака ще бъде изпълнен в стила на традиционните японски изкуства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vertu

    2 0 Отговор
    Очаквайте в българия след 2200 година.

    Коментиран от #2

  • 2 бургазлията

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "vertu":

    Е , 2200 много рано ! 2300-2400 е по-вероятно .