Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 22:26 19 647 106

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Борисов ни причини тежки травми

  • копринка червенкова-
  • румен радев-
  • бойко борисов-
  • избори

"При Борисов има един тежък разлом между езика и мисълта. Човек започва да си мисли дали там има мисъл", коментира журналистката

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Борисов ни причини тежки травми - 1

"Не може едно нещо, което е занемарявано години наред, изведнъж за 100 дни да се превърне в нещо друго. И преди Борисов имаше няколко правителства, в които участваха т.нар. Тройна коалиция, която не беше най-светлия пример от нашия живот, макар че на фона на Борисов всичко стои в един по-светъл тон". Така журналистът Копринка Червенкова коментира управлението на здравеопазването у нас в условията на пандемията от Covid-19 пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

"В продължение на много години ние сме във фаза, в която сме ядени от дървениците. Те ни похапват, ние се почесваме, правим се, че няма нищо особено, но дървеницата си стои, ние не я убиваме. Не искам да нарека Борисов дървеница, обаче нещата, които той ни причини през тези 10-12 години, в които ни управлява и преди това в Столична община, след това в МВР, това са тежки травми, от които не съм сигурна, че скоро ще се измъкнем. Много е мъчително това да те яде дървеница и в един момент да се страхуваш, че ще бъдеш тотално изяден от нея", каза още тя.

Твърденията на бившия премиер, че ни ваксинират с ваксини с изтекъл срок на годност, тя Червенкова коментира така: "Борисов изобщо не се интересува от това, което говори. Имам чувството, че при него върви някакъв паралелен звук, който е това, което той произнася и което няма нищо общо с това, което му е в главата, ако, разбира се, не надценяваме това, което му е в главата".

"При Борисов има един тежък разлом между езика и мисълта. Човек започва да си мисли дали там има мисъл", допълни тя.

Журналистката коментира и протестите на ресторантьори и хотелиери: “През годините ние свикнахме, когато нещо се случва и когато някое правителство на Борисов случайно реши да извърши нещо, което е неособено популярно, но впоследствие може да се окаже полезно, веднага някой скача и това решение се отменя. В момента цялата тази пасмина кръчмари, хотелиери и всякаква компания се държи по същия начин. Те смятат, че като излязат три пъти на площада, мерките ще се отменят. Мисля, че този път няма да се отменят, защото няма ход назад. Трябва да удържим тези мерки донякъде. Борисов употребява това максимално. Той употребява максимално рефлекса на тези хора. Казвам им: "Хайде сега малко да попротестирате. Първо, ще създадем проблем на правителството. Второ, разбира се, ще създадем проблем на големия враг Радев". Това е втренчването на Борисов - Радев. "И работата може и да се размине", им казва. Той знае, че не трябва да се размине, но трябва да бъде създаден проблем, трябва да бъде попречено".

"Ако Борисов разчита, че ще може с целия си блясък да се върне във властта, той просто дълбоко се лъже. Там е окончателно подронено - той и, за съжаление, цялата му партия. Ако това е партия, разбира се", допълни тя.

За прогнозата на Осман Октай, че "Продължаваме промяната" може да е на първо място на парламентарните избори, Копринка Червенкова каза следното: "Чак на първо място не вярвам, защото няма време да навакса тези проценти, които поне засега ги дават социолозите. Ако са истински, разбира се. Но че ще дръпне напред, ще дръпне".

"Тук се води битка срещу това, че някакви си от чужбина "ще дойдат и ще ме избутат"". Така Червенкова обобщи войната срещу Кирил Петков, а за българския човек тя каза следното: "Българинът мисли много битово. Неговата тяга към елементарен битов комфорт, го превърна в конформист и в слуга на негодници".

Журналистката коментира и приказките на противниците на президента Румен Радев, че той може да не спечели втори президентски мандат:

"Мисля, че това е илюзията на хората около Борисов и на хората около Йордан Цонев. Не казвам Карадайъ, защото така като го гледам, струва ми се доста безпомощно момче. Там цялата власт е завзета от такива като Йордан Цонев и подобни. Той няма никаква интелектуална мощ и няма никакви спекулативни таланти. Докато при Цонев това е в наличност. Особено спекулативните таланти. Той успява от всяка ситуация да произведе гадост, която обаче е в негов интерес, а той този негов интерес го представя за интерес на партията. Много се надявам тази партия най-после да забележи какво представляват фигури като Йордан Цонев. Те са вредни за тази партия, те я компрометират отвсякъде".

"Тази история с Пеевски и неговото "възкресение", струва ми се, че там в голяма степен роля е изиграл и този тарикат Йордан Цонев, защото ако си спомняте беше пълно с някакви проектозакони, те бяха подписани от двамата (б.р. преди всичко в 44-ия Парламент бе така). Тоест Пеевски въобще дълбоко не се интересува от тази работа. Йордан Цонев седи и му създава авторитет, с всичките тези жестове го легитимира", коментира тя.

"Аз мисля, че Нинова върши глупости. Нещо се е разклатила, което означава, че отвътре я рутят по някакъв начин". Така журналистката коментира изказванията от БСП срещу Кирил Петков.

"Кирил Петков и другото момче... Асен, въобще не теглят електорат от тяхната партия. Те, каквото теглят, го теглят първо от славчовите конфигурации и евентуално от Христо Иванов", допълни Червенкова в контекста на воплите на БСП.

Според нея от славчовата партия се изказват срещу Кирил Петков, защото "Продължаваме промяната" ще ги избута на трето или четвърто място на предстоящите парламентарни избори.

В края на разговора Копринка Червенкова бе върната на Нинова от водещата и заяви по неин адрес, че според нея лидерката на БСП има "пропадания на интелектуалното съзнание и в тези пропадания върши гафове".

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 103 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пппппп

    68 239 Отговор
    Гнусна е, нека се връща Борисов, че умираме

    Коментиран от #13, #30, #31, #52, #80, #99, #105

  • 2 Варненец

    90 33 Отговор
    Всичките са маскари. Преди тиквата бяха пионерчетата и юпитата, всички заедно окрадоха държавата и нас.

    Коментиран от #97

  • 3 гербаджия

    65 133 Отговор
    Само като чуя името, в съзнанието ми изплува образ на комунист.
  • 4 БиБи

    48 36 Отговор
    Много сложно како, нещо за мен и моята глава ли каза? Ама не схванах хвалиш ли ме или ме таковаш с 200.....?

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Шопо

    130 43 Отговор
    Убаво е,че издухахме Тиквунь 🎃🇹🇷

    Коментиран от #51, #104

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 МИЯ

    55 11 Отговор
    СЪВСЕМ СЕ ОБЪРКАХМЕ. СТАНА СТРАШНА КАША. КАК ЩЕ СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕЯ НЕ Е ЯСНО. КАТО ГЛЕДАМ НА НАС НИКОЙ НЕ НИ ИЗНАСА, НЕ ДАВАМЕ ШАНС НА НИКОЙ, АМИ КАКВО ОЧАКВАМЕ, ПРОСТО НЕ МИ Е ЯСНО.

    Коментиран от #67

  • 9 Пеперуда

    70 45 Отговор
    Само не наричайте цял сектор в държавата "пасмина кръчмари, хотелиери...." Това са хора, които с труда си прехранват стотици хиляди български семейства (само те си знаят колко е трудно) и имат право да се борят за живота и бъдещето си. А за ББ - виж там има право милата женица.

    Коментиран от #32

  • 10 БиБи

    14 52 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Ставри":

    Братиньо и Ало Шефе няма да позволят тази неправда. След 14.11 ще ви помогна да излезете от хауса последната година!

    Коментиран от #76

  • 11 Еми права е

    133 41 Отговор
    В цялата история на България няма по-вредно управление от гербавото!!! Горите изсечени, Черноморието унищожено, София бетонирана и превърната в гето, провинцията обезлюдена, парите окрадени, хората обезверени, .....! И по турско не е било това чудо и разруха.

    Коментиран от #23, #59

  • 12 хаха

    45 86 Отговор
    И тази е една изкукала мисирка.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 що за анализ

    34 74 Отговор
    Тази помия, излята върху различни политици, върху хора, борещи се за хляба си, е просто чудовищна. И всичко това изречено от уж умен човек, има само едно обяснение - простащина.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Славчо

    37 45 Отговор
    Копринка към Прокопиев ли е сега? Само дебарски опорки виждам
  • 18 Васката Божков

    35 63 Отговор
    Тая Копра дърта само се озърта,на Бойко хвърлила мерака ,тази дърта кака!
  • 19 !!!?

    33 59 Отговор
    Българи! Аз реших за мен лично! Ще гласувам на изборите за палача ви Борисов! Ние като нация заслужаваме да бъдем затрити окончателно. Да си припомним с факти за 12 годишното му управление! За 12 години всяка година увеличаваше тока за нас битовите потребители с 10% от 1 юли и 10% от януари. Вдигна шоково питейната вода през лятото на 2018 г. от цени в различните градове 1,60-1,80 лв.на 3,60 до 4,20 лв. Нека не забравяме когато международните цени на петрола бяха 85-95 долара при нас цените на горивата бяха от 2,70 до 2,90 лв.за литър. Нека не забравяме че олиото бе стигнало цени над 4 лв., агнешкото 15-18 лв. , яйцата от "щастливи " кокошки до 40 ст. Нека си припомним за енергийните бунтове от февруари 2013 г.когато бе свален първия кабинет на Борисов ! Момиче водеше протеста в Пловдив като показваше фактурата си за ток от 1000 лв. При заплати тогава от 500 лв. А сега в момента при служебното - олио "Бисер" на промоция в Кауфланд -23% от 2,99 лв. на 2,23 лв. Яйца от 18 до 20 ст. Барел петрол от 86 долара а цени на горивата в момента от около 2,30 лв.а не 2,80 както при Борисов.Тока за битовите абонати не е увеличаван от 5 месеца откакто е служебното. Няма да ми стигне полето да изброя всички факти. Затова взех решение да гласувам за Борисов. Българина не заслужава свобода и жизнен стандарт а геноцид. Нека януари е пак Борисов, да плащате ток отново по 400 лв.както януари 2019, нека водата ви стане над 5 лв.кубик и нека зареждате по 4 лв.за литър.

    Коментиран от #21, #25, #29, #36, #43

  • 20 ми ,

    25 44 Отговор
    Сега къде , къде ни е по-леко ... Бацо го нема , цените растят , среща на яз. Копринка ... 🤭🤭 Ротфронт !!
  • 21 Си ган

    49 29 Отговор

    До коментар #19 от "!!!?":

    Бойко , връщaй се наш палячо. Идвай премиер , прави януари бензин и дизел по 4 лева, махай добавките за пенсионерите , вдигай пак тока на нещастниците по 2 пъти годишно от 1 юли и 1 януари, вдигни пак шоково водата както 2019 г.от 1.50 кубика на 3.90 лв., вдигни и дървата за огрев както 2018 г.от 55 лв.кубик на 105...Чакаме те Бойко да танцуваме пак от кеф как мачкаш несретниците.
  • 22 Пешеходец

    33 23 Отговор
    Много ме е яд че в момента не е Бойко премиер. Че щяхте да плащате по 3 лв.за литър при тези международни цени на петрола. А аз щях да се кефа че за 5 литра на ден ще давате по 15 лева
  • 23 Еми ,

    16 29 Отговор

    До коментар #11 от "Еми права е":

    не е права ... Знаеш ли какво е , тенденция ?!! Партизанска .. Глупостта не е от вчера .
  • 24 Ех каква

    17 7 Отговор

    До коментар #16 от "Оня с коня":

    Пък карма ги чака вашето поколение, ще сии платите за парите, кюлчета, хубави жени и коли! Малеее ама на много народ ще им е кеф дори и след нас да гледат
  • 25 копи пейст

    29 61 Отговор

    До коментар #19 от "!!!?":

    Данни за управлението на България
    2009г- 2021 г.:
    1.ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ - 3.32% на година!
    2. Рейтингови агенции за ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ на България- "Moodys" и "Fitch" до: "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"!
    Такава оценка България получава за ПРЪВ ПЪТ в икономическата си история!
    3.Минималната Работна заплата:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВЕЛИЧЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    4. СРЕДНА работна ЗАПЛАТА:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Повишение ДВА и ПОЛОВИНА ПЪТИ!
    5.Минималната пенсия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВЕЛИЧЕНИЕ ДВА ПЪТИ и ПОЛОВИНА!
    6.Безработицата:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НАМАЛЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    6. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ на България
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    За 10 години България е станала ДВА ПЪТИ ПО БОГАТА !
    7.За 70 г при ШЕСТ Министър-Председатели се построиха 360 км магистрали!!!
    Бойко Борисов за 12 години ПОСТРОИ 560 км магистрали!
    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото всички останали за 70 г !
    8.За 12 г се построиха ПОВЕЧЕ Метро-път и ПОВЕЧЕ Метро-станции от колкото за 80 г, от когато е направен Първият "Проект за Метро на София"!

    Коментиран от #26

  • 26 ИСТИНАТА

    73 28 Отговор

    До коментар #25 от "копи пейст":

    БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА КОЯТО СЛЕД ВЛИЗАНЕТО СИ В ЕС СТАНДАРТА НА ЖИВОТ Е ПО НИСЪК ОТ ПРЕДИ!!! ВЛЯЗОХМЕ 2008 Г. А ПАРТИЯ ГЕРБ УПРАВЛЯВА ОТ 2009 Г. ТОЕСТ 12Г. ОТ ВЛИЗАНЕТО НИ В ЕС ДОСЕГА ПОЧТИ ИЗЦЯЛО УПРАВЛЯВАШЕ ГЕРБ. РЕЗУЛТАТА ПО НИСЪК СТАНДАРТ ОТ ПРЕДИ ВЛИЗАНЕТО НИ КОЕТО Е ПОТРЕСАВАЩО. НЕ МОЖЕ ДА СМЕ 13 ГОД.СТРАНА ЧЛЕН НА ЕС А ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА ИЗПИТВА ТРУДНОСТИ ДА СИ ПЛАТИ ОТОПЛЕНИЕТО,ДА СЕ ЛИШАВА ОТ ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА И НОВИ ДРЕХИ И ПРОСТО ДА СЪЩЕСТВУВА. ВСИЧКО ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ ЗАЩОТО МУTРATA И КЛИКАТА КРАЙ НЕГО КРАДЯХА КАТО ОТКАЧЕНИ. ЗА 12 ГОД.БЯХА ИЗТЕГЛЕНИ 63 МЛРД.ЗАЕМИ КОИТО НЕЗНАЙНО КЪДЕ ПОТЪНАХА?!?! ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ ОТ 10.80 ЛВ.ПРИ СТАНИШЕВ СЕГА СА 27 ЛВ. КОИТО НЕЗНАЙНО КЪДЕ ПОТЪНАХА?!?! ВИНЕТКИТЕ ОТ 53 ЛВ. ПРИ СТАНИШЕВ СЕГА СА 97 ЛВ. А ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА ОЩЕ ПО ОГРОМНИ. ЦИГАРИТЕ НАПРИМЕР МАРКА РОТМАНС 2.30 ЛВ. ПРИ СТАНИШЕВ СЕГА 5.40 ЛВ. КАТО АКЦИЗА ОТ ТЯХ НЕЗНАЙНО В ЧИИ ДЖОБОВЕ ПОТЪВА?!?!? А ДАНЪЦИ НА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ И ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ УВЕЛИЧЕНИЕ 3 ПЪТИ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ. ЗА ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ СМЕТКА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ПРЕЗ ЗИМАТА ПРИ СТАНИШЕВ 100 ЛВ. СЕГА ОКОЛО 250 ЛВ. НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ПОЛЕТО ЗА ВСИЧКИ СРАВНЕНИЯ ОТ ТОГАВА И СЕГА! СЛЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ ФАКТИ ИМА ЛИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ДА ГЛАСУВА ЗА ШАЙКАТА И ГРАБИТЕЛСКАТА КЛИКА ГЕРБ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КОНТРОЛИРАНИЯ КОРПОРАТИВЕН ВОТ НА ТЪРТЕИТЕ НА ЯСЛАТА НА ГЕРБ И КУПЕНИЯ ВОТ В ГЕТАТА??!??

    Коментиран от #27

  • 27 Така е

    67 23 Отговор

    До коментар #26 от "ИСТИНАТА":

    Забравяш че преди 12 год.при правителството на Станишев 1 кубик вода бе 0.78 ст.а сега е 3.60 лв. Също така хляб Добруджа 650 гр.бе 0.46 ст.а сега е 1.45 лв. Всички цени са се увеличили през периода на управлението на Борисов 3 пъти а заплатите 2 пъти. Това се казва драстично смъкване на жизнения стандарт. Наистина е прецедент!!! Няма страна която след влизането си в ЕС да не е вдигнала жизнения си стандарт само България го смъкна след влизането си...А причината вярвам на всеки е ясна....

    Коментиран от #37

  • 28 Зрител

    62 19 Отговор
    "При Борисов има един тежък разлом между езика и мисълта". Напълно вярно. И този разлом е проява на постоянното и неспирно лъготене Бойково.

    Коментиран от #35

  • 29 Алоо , въпросителния

    19 30 Отговор

    До коментар #19 от "!!!?":

    Ще ти оборя само една цена , за другите ти глюпости няма да пиша .. Миналата година си заредих 200 литра дизел за бивака , на Дунав по 1.39 лв . Ти , балалайка ли си ?

    Коментиран от #34

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ами умирай

    29 8 Отговор

    До коментар #1 от "Пппппп":

    Ние не го щем!
  • 32 истината

    41 10 Отговор

    До коментар #9 от "Пеперуда":

    Животът на българската нация схои по-високо от интересите на "цялата тази пасмина кръчмари, хотелиери и всякаква компания"!!! Да се преквалифицират. Светът и обстоятелствата се менят с всеки един ден и човек трябва да е гъвкав и да се променя според тях. Не може цял живот едно и също.

    Коментиран от #38

  • 33 Адмирации за

    59 21 Отговор
    Точния анализ на Копринка Червенкова, Борисов съсипа и ОГРАБИ Държавата. Преди да дойде на власт този ПРОКЛЕТНИК всичко беше в пъти по евтино, цигари, храна, сметки и консумативи. Откакто дойдоха гепи гроб на власт емигрираха над два милиона и половина Българи. Трябва да си получи Заслуженото да влезе доживотен затвор без право на замяна.
  • 34 Аз ще ти дам 1 ФАКТ да млъкнеш

    38 21 Отговор

    До коментар #29 от "Алоо , въпросителния":

    При барел петрол от 89 $ 2012 г.цена на литър дизел и бензин в България бе точно 2.87 лв.за литър. Това бе в края на 1-ия мандат на тиквун. Всеки може да провери в сайта Инфосток " цена на горивата в България през годините", всеки може да провери колко бе ел.енергията в края на мандата при Станишев и колко стана в края на мандата при крадливата тиквена мутра! А за горивата може да сметнем че акциза бе двойно по нисък през първия мандат на тиквата а цените по 2.87 лв. Може да сметнем как 2009 г.цигарите бяха по средно 2 лв.а 2010г.тиквун крадеца ги вдигна шоково на средни цени 4.20 лв. Може да сметнем колко бяха данъци ,застраховки на автомобилите и техническите прегледи. В момента при тиквун цените на горивата биха минали 3 лева. Я да си спомним миналата година лятото барел петрол бе с отрицателни цени, тоест страните производителки плащаха да им вземат продукцията защото складовете им бяха пълни , а тук цените по 1.95 лв. Тиквата досега трябваше вече да е арестуван!

    Коментиран от #40

  • 35 Пфуй!

    50 18 Отговор

    До коментар #28 от "Зрител":

    Тя устата на Борисов няма връзка с мозъка. Той първо говори, а после мисли, ако изопщо може да мисли. Изумява всички западни политици с простотията си, но какво да го правят щом сме си го избирали, трябвало е да уважат нашия избор. То всъщност не сме го избирали, а той си беше нагласил всичко така, че да печели, къде с манипулации, къде с измами, къде с подкупи ...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ко Не

    24 13 Отговор

    До коментар #27 от "Така е":

    По Вашата логика, я кажете как скочиха основните храни, и дървата, които така удобно сравнявате, последните няколко месеца. Когато не Ви оттърва бърборите за пазари, борси в световен мащаб и т.н., когато ви харесва за бивши правителства. А по въпроса за Станишев, изобщо няма какво да се коментира, още Му седи днк-то на Доган в устата....
  • 38 Пеперуда

    20 12 Отговор

    До коментар #32 от "истината":

    Когато се научите да уважавате усилията и труда на другите, тогава дрънкайте високопарните си приказки за нацията. Този сектор да не е друга нация случайно?

    Коментиран от #41, #46

  • 39 понякога

    15 1 Отговор

    До коментар #30 от "ИСТИНАТА":

    и "истината" може да е болна от "глупост".
  • 40 Алоо , фактолога

    15 10 Отговор

    До коментар #34 от "Аз ще ти дам 1 ФАКТ да млъкнеш":

    Сега остава да ми разясниш цените и при бай Тодар ... Които ги помня много добре .. банички , бози , лимонади и т.н. Не пиши фермани , а се съсредоточи на туй , което съм написал .
  • 41 истината

    40 10 Отговор

    До коментар #38 от "Пеперуда":

    Овладяването на пандемията и живота на всички българи стои над трупането на пари от ресторантьорите⛔

    Коментиран от #48, #74

  • 42 6666

    18 34 Отговор
    Тази дърта комунистка е сдала багажа.....
  • 43 Ко Не

    22 20 Отговор

    До коментар #19 от "!!!?":

    "Публикувано във факти.бг: не 2,80 както при Борисов."
    Вие някога зареждали ли сте гориво????
    Покажете една касова бележка на 2,8...... няма просто такива "разказвачи на приказки", с изкл. на "дубайският жерав".
    Преди 10месеца слагах нафта на около 1,8-1,9, сега е 2,4, при Орешарски стигна 2,6...после изведъж 1,60... Скоро се очаква да стане около 4лв. пак ли герб ще са виновни?

    Коментиран от #45

  • 44 Л У Н А 🌙ЧЕ ВИ УПPAЙ С MACTУРБАЦИЯ

    15 13 Отговор
    ИНТЕРЕСНО ПРИ БОРИСОВ ТРЕТИ ВАКСИНТЕ КАТО БЯХА БЕЗПЛАТНИ ЗАЩО САМО 18% СИ ПОСТАВИХА ,А 88% СА НАЛИВАЛИ БЕНЗИН ПО 3 ЛЕВА🤔И ПУШАТ ЦИГАРИ ПО 6 ЛЕВА🤔
  • 45 Ахааа

    8 8 Отговор

    До коментар #43 от "Ко Не":

    Тоа го е клъвнал червеният петел ... 1944-та ..🤭
  • 46 Реалист

    19 3 Отговор

    До коментар #38 от "Пеперуда":

    Общественото здраве е въпрос от обществен интерес, особено по време на пандемията❗
  • 47 да питам

    15 19 Отговор
    Дали тая другарка иска да ни убеди , че Тройната коалиция не е това , което беше ... 🤭🤭
  • 48 Папилон

    11 5 Отговор

    До коментар #41 от "истината":

    Да не визираш Дрътия Софеанец- ресторантьор , пеперудката , кацаща от цвят на цвят ?!
  • 49 Завършила

    22 33 Отговор
    Завършила в Москва театрален институт в някаква далечна година.А аз се чудех,защо толкова яростно плюе Борисов.Комунистка отвсякъде.Ама на определена възраст,дали хората продължават да разсъждават нормално?!Само питам.
  • 50 123

    11 34 Отговор
    Радев е същия боkлyk. И двамата са слуги на Сатаниста от Ватикана. Разиграват театър на противопоставяне , но следват един същ план.
  • 51 Шопенхауер

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Шопо":

    Не бързай кравке .
  • 52 ГЕРБ

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "Пппппп":

    Ако умреш това може само да ни радва/
  • 53 Георги

    22 25 Отговор
    Тази пасмина Копринкова дава работа на 400000 хиляди човека.Тази пасмина ви обслужва когато празнувате със семейството ви или просто сте седнали да пиете едно кафе със приятели и вие която през целия си живот надали сте замисляли че това е най тежкия бизнес да ни определяте като пасмина.Със сигорност ако ви оставя едно заведение да ръководите ще избягате след два дена защото за нищо друго не ставате освен плюете по другите.Защо не се чукнете по простата ви глава и не си зададете въпроса от къде тръгна и защо се стигна до тук.Къде се проспаха от август месец до сега времето да се ваксинира населението.Кой е виновен.Но явно и вие сте на хранилка при някой от тях.
  • 54 Йовчо

    21 3 Отговор
    Какво да правим ние академиците? над 1 милион сме вече? а може и повече? Ами ние генералите над 100хиляди сме вече?Откъде пари майко юнашка българска???
  • 55 БКП КПСС ДПС

    10 8 Отговор
    Е, нали и двамата сте комунисти, как го допуснахте? нали имате база данни и знаете кой какъв е!? Да сте мислили - у журналист и пожарникар мисъл няма!
  • 56 Ася

    27 2 Отговор
    Прав си Йовчо у нас в Българията на всеки 2ма българи имаме 8академици, 5генерали и 3ма адмирали. За избори се стягаме с голям генералитет.
  • 57 Мда

    16 21 Отговор
    На всички червенуги ви причини тежки икономически и психологически травми !
  • 58 Error

    29 19 Отговор
    Тая Копринка как накълца като коприва приматът Борисов....браво на нея....погромът след Борисов и хлебарките от герб е потресаващ във всяко едно отношение!

    Коментиран от #60, #68

  • 59 До 11

    23 30 Отговор

    До коментар #11 от "Еми права е":

    Лъжеш като злощастната Копринкова!,Какви " травми "нанесъл Борисов?Много си беше добре и спокойно,какви са тези лъжи!Да забравим Лилов,Луканов,,Виденов,хиперинфлацията,денономинацията,банките на Луканов,фалитите,източването по талибански,Костов приватизацията,мафията,Прокопиев,че да обвиняваме Борисов който започна от нулата.Капиталци пробутаха Дянков да обърка финансовата система по време на световната финансова криза.След това РБ ,Христо Иванов,Раданчо и Кунева и др.дето се биеха за министерски кресла единствено с Патриотите най успешната коалиция.Борисов възроди БГ и вдигна 3 пъти БВП и заплати,въпреки съпротивата на работодателите,пътища,обновени училища,пречиствателни стаанции,това никога не е било.Сега казал ,че ваксини има с изтекъл срок,да има 200 000,е да не знаят ли хората,срока удължен,но изтекъл,а новите мисля Модерна продадоха в Норвегия и защо,къде са парите?Борисов постигна много,а сега ни пробутват най безочливо поредните мошеници пак от прокопския кръг,крадливи юпита лигави,Спецов,Рашков и ни се подиграват.Да очакваме развитие с Кирчо и Асенчо и техния антураж е цинично и обидно.А албанската сделка,а вписванията в Търговския регистър,нахалството и беззаконието което показват.Престанете!

    Коментиран от #86

  • 60 Кравар

    5 7 Отговор

    До коментар #58 от "Error":

    Лека , на калинките с ошанки ...
  • 61 Айде бе

    22 27 Отговор
    Много несгоди им причини Борисов на червените лапачи, дето две тухли на кръст не сложиха два мандата. Никой не може напълно да спре корупцията по тези ширини, но при ГЕРБ се направиха много неща и пари стигнаха и до обикновените хора, та взеха да почиват в Гърция и Испания, докато другарите излапват всичко, ако могат и кислорода от въздуха ще раздават само на "техните". Не че Бойко много им наруши рахата, но ги убива мисълта, че не могат да налапат всичко!
  • 62 Стига,бе

    20 24 Отговор
    Копринката се опитва да замаже гафовете на Фигуранта и некъдърното му управление,но то е видно!Борисов осигури ваксини,а тези антиваксъри пропиляха времето,увлечени да уволняват без причина най добрите лекари,професори по болшевишки и силовашки.За какво е виновен Борисов.И как абсолютно аморално сте се хванали за двама измамници и тях предлагате на обществото,а на каква цена?Те лъжат от сутрин до вечер безогледно без да им мигне окото и така ще продължат.Първа,втора сила,абе нямате ли срам,трябва ли да се стигне до затриване на държавата.Преди ни натресоха Слави по същия начин,сега тия още по зле.Какви реформи,какви пет лева,всичко е лъжа,те нямат програма,абсолютно нищо,защото само далавери,източват ББР
  • 63 P1amen

    12 20 Отговор
    Но останахме живи.При терора на хунтата не е сигурно.
    Радев на пенсия.
  • 64 СМОТАН НАРОД

    17 4 Отговор
    КОГАТО НАРОДА Е ТРУДНО МИСЛЕЩ,ЛЕСНОМАНИПУЛИРУЕМ ОТ ДС И КОМУНОИДНАТА ОЛИГАРХИЯ,СЕ СТИГА ДО ХАОС ,БЕЗЗАКОНИЕ ,СРИВ..
    ДОСТАТЪЧНО Е ДА ИМА ЕДИН МЕНТАЛНО НЕАДЕКВАТЕН НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ..
    С ТАКЪВ НЕДОРАСЪЛ ТЪП НАРОД,НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ..И НАЙ-СВЕСТНИЯ ДА БЪДЕ ИЗБРАН,ДС ЩЕ МУ ВИДЯТ СМЕТКАТА..ЛЕСНО ИМ Е С ТАКЪВ НАРОД ДА ДЕЙСТВАТ ,КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ..ДАЙ ОПЛЮВАНЕ ,ДАЙ СНИМКИ И ГОТОВО ,НАРОДА Е УЛОВЕН НА ВЪДИЦАТА.ЛЕСНО НАЛИ???????
  • 65 Гриша

    11 12 Отговор
    Обичаме си е в нашето малко село Копринка Червенкова.Истинска болшевичка и ни пази интересите и привилегийте на активните борци против фашизма.Много пари взехме и взимаме така ли е братоци!
    Да си я уважаваме Копринка
  • 66 Агнрс

    2 1 Отговор
    Химлер
  • 67 стеногграф

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "МИЯ":

    Стенограма от бракоразводен процес:
    Съпругата : Той не ми даде това, което очаквах...
    Съдията : А вие какво очаквахте?
    Съпругата : Не знам... той така и не ми го даде!"
  • 68 мнение

    14 10 Отговор

    До коментар #58 от "Error":

    Бих се съгласил с някои критики срещу Борисов в личностен план.
    Но, да определяме управлението на ГЕРБ като погром, не !
    Недъзите на нашето общество,като корупция, шуробаджанащина, влияние на мафията върху управленските институции и др. си ги имаме много отдавна! Което не означава, че ГЕРБ и Борисов нямат вина!
    Но да мислим, че като отстраним и недопускаме до властта ГЕРБ, метастазите ще изчезнат е заблуда! Заблуда е и , че ако продължат съществуването си, това е щото са наследство от Борисов! И пак, като ги припишем на него и партията му сме приключили борбата с тях!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Да се знае!!!

    7 5 Отговор
    И тройната коалиция и кабинетите на Борисов бяха подкрепени от Златният пръст на Сидеров.
    Волен Подпирача.Всичко което му подадът го крепИ

    Коментиран от #89, #91, #93

  • 71 Юлиян

    11 21 Отговор
    Не бих заменил разбираемия за всеки език на Борисов, с фалшивия език, на платените да го очернят критикари. Трън в очите е Бойко на тези, дето плащат за да бъде очернен, просто защото не им даде да се облагодетелстват за сметка на народа. А можеха, два пъти можеха да съставят правителство и да покажат колко струват. Но се измъкнаха безславно и сега, пак наново със стария репертуар! То пък Господ, като че ли вижда, какво искат и нарочно не им го дава! Господ е справедлив!

    Коментиран от #81

  • 72 Права е

    20 9 Отговор
    Много даже е права, от 26 място по стандарт вече гоним стотното, а при Борисов по всички показатели сме нс последно място, за простотията му и лъжите да не говорим. СТИГА!
  • 73 Права е

    15 8 Отговор
    Много даже е права, от 26 място по стандарт вече гоним стотното, а при Борисов по всички показатели сме нс последно място, за простотията му и лъжите да не говорим. СТИГА!
  • 74 Пеперуда

    10 4 Отговор

    До коментар #41 от "истината":

    Къде видя трупане на пари? И що не виждаш трупането на пари в аптеките и лабораториите?
  • 75 mi6osp

    16 11 Отговор
    Борисов открадна бъдещето на децата и внуците на българите.
  • 76 Един

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "БиБи":

    Научи правописа и след това се изказвай!!!! Много е смешно като чета коментари на неграмотници!!! Пише се хаОс, а не хаУс, може да провериш какво значи хаус на немски!

    Коментиран от #103

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 селтак

    12 8 Отговор
    Я па помна па Виденов кви травми ни нанесе! Още ли са живи тия червени деменции?
  • 79 Куку

    13 8 Отговор
    Копринке забрави ли колко българи утрепахте след 9ти а в лагерите?Турското робство бледнее пред вашите кланета!!!!
  • 80 Кака Мара

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пппппп":

    Ппппппррррррр, айде чао. Без такива тъпунгели ще сме по-добре
  • 81 Кака Мара

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "Юлиян":

    Разбираем значи? Ти да не си каруцар?
  • 82 cpv

    10 12 Отговор
    Копринке,защо пишеш глупости?По- млада и по-красива няма да станеш, била си и преди това същата грозница!И какво ти направи Борисов...!
  • 83 За протокола

    9 7 Отговор
    Тази е изпаднала в кризата на третата възраст, когато е осъзнала, че животът е минал, а тя не е постигнала нищо съществено. Останало и е само някакво огромно самочувствие, което обач не е подплатено.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Борисов счупи държавата, Окрадоха,

    9 8 Отговор
    ОГЛОЗГАХА всичко, Заробиха народа за 30год напред да връща дълговете му!! Сикаджийска - Мутренска мафия ГЕРБ!!!
  • 86 Ахмак

    4 1 Отговор

    До коментар #59 от "До 11":

    Един от малкото мислещи хора ,другите са овце.
  • 87 Пенсионер

    7 6 Отговор
    Луда за връзване.Не случайно е Червенкова.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 червенодер

    14 6 Отговор
    Колко са били червени, та тъмно виолетови родителите и, за да я кръстят на национален, комсомолски, бригадирски обект - язовир Копринка. Крушата не пада по-далече от дървото. Тая е дървена та дървена комунистка от едно време още. Борисов им е винове на всички, защото срещу него да тичат , не могат да го стигнат. Вчера дронът три часа летя над терена подготвен и изравнен за автомагистрала Тракия. Не били отчуждени местата. Аз имам ниви в землището на с.Горско Сливово - Ловешко и знам през кои парцели ще мине магистралата, знами цените на които ще ми ги отчуждат. Знам и кога, пред кого и в какъв срок да обжалвам отчуждаването. Тая патка от хунтата на зелените чорапи, дето спря всичко и дръпна готовите пари не знае. Радев така закотви България, че тия от северна ще плачат с крокодилки сълзи. Каквото било - било, докато ГЕРБ не вземат властта отново и да отпушат всичко.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Цолова

    2 1 Отговор

    До коментар #89 от "Менгеле":

    И с тая уста ядеш. Да ти е сладко на теб и цялото ти семейство.

    Коментиран от #94

  • 93 Менгеле

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "Да се знае!!!":

    Защо така обиждаш баща си!
  • 94 Менгеле

    2 3 Отговор

    До коментар #92 от "Цолова":

    Семейство нямам за да имам възможността да вадя червата на такива като тебе, за храна на кучетата.
  • 95 МРЪШЛЯК

    7 8 Отговор
    БОЙКО Е НАЙ ГОЛЕ3МИЯ ВРАГ И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЦЯЛАТА И ИСТОРИЯ !
  • 96 Матей

    4 5 Отговор
    Ако е за това,боко ни досъсипа,но преди това имаше 2 правителства на бсп,по 4 години.Какво направиха,въведоха плоския данък,тропаха на едно място, а през това време мафията укрепваше,доузря и изкристализира квинтесенцията на боковизма.БСП е в идейна безпътица,пипат дребнаво,липсва им размах,революционен,радикален.А всичко друго в момента е гибел за българския народ ,феодална робия,терор от институциите с измислени загрижености ,като ковид.
  • 97 Селянин

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Варненец":

    Преди борисов 45 год + 20год ни Ядоха комунистите / как-то и турчин не ни е Ял / в коя държава комунистите са направили нещо добро При луканов и видинов видяхме какво могат сега при радев е същото високи цени ниски заплати
  • 98 Хайде бе

    11 4 Отговор
    Тази не беше ли внучка на комунистическият престъпник Вълко Червенков?
  • 99 Българин

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пппппп":

    Когато власта е в некъдърници -результата е ясенПри луканов видинов Сергей и орешарски заплатите бяха два път по високи от борисов и цените на стоките 3-4пъти по евтини Тогава имаше и привилегии на децата на Елита а при борисов наравно с всички Какво падение
  • 100 БРАВОС

    5 4 Отговор
    ОООООООООО ПОРЕДНОТО ОЩЕТЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО ЗОМБИ КАКВИ ТРАВМИ БЕ КАКА ВЕРОЯТНО ПСИХИЧЕСКИ РАЗБРА ЧЕ НЕ СИ МИРОПОМАЗАНА А ОБИКНОВЕННА ДЪРТА БР...ТИЯ С ПРАЗЕН И БЕЗСМИСЛЕН ЖИВОТ АМИ ТАКА Е /ЧУДЯ СЕ КАК ТОЛКОВА БЕЗПОЛЕЗНИ ХОРА КАТО ТЕБЕ ЖИВЕЯТ ТОЛКОВА ДЪЛГО НЕ Е ЧЕСТНО
  • 101 1-ви от Софето

    4 3 Отговор
    вече яко ми омръзна от червени боклуци да ми дават наклон на ....
  • 102 Болярин

    4 3 Отговор
    Другарко червенкОва, както на някой си му се струва, че има тежък разлом между езика и мисълта на Борисов, така има хора които виждат набеден журналист, със силно закърнели възможности да мисли !!!
  • 103 Болярин

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Един":

    Какъв правопис ? Каква граматика изобщо от третокласници на 90 години ?
    Тоя как да знае какво е "хаус" на немски, като едва ли и на български знае какво е къща !
  • 104 Пак съм аз

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Шопо":

    Казваш "- Хубаво е, че издухахме Тиквунь..."
    Ти соло ли ГО издуха или споделяш колективни чувства на доброжелателите МУ ?!!
    Ами след 14 ноември, такива няма да са безработни !!!
  • 105 Фют

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пппппп":

    То ти си умрял, преди да се родиш...начинът ти на изказ го показва...Толупииии всех стран, соединяйтес!
  • 106 ХАХА

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: При Борисов има един тежък разлом между езика и мисълта. Човек започва да си мисли дали там има мисъл" - уникална мисъл! И вярна при това! ББ мисълта е само Радев! Направо му взе здравето!