Last news in Fakti

25 Март, 2015 06:00 1 619 2

Домашни огнехвъргачки пускат в САЩ (Видео)

  • огнехвъргачки-
  • производство-
  • домашни

Производителят набира средства за да започне масово производство

Американската фирма Ion Productions създаде огнехвъргачка за домашно използване. 
 
За да започне масово производство на XM42, производителят започна кампания от 23 март за набиране на средства в сайта indiegogo, пише Daily Mail.
 
Очаква се, че устройството ще струва около $ 699 и ще може да се зарежда с бензин с октаново число 87, какъвто в САЩ може да се намери във всяка бензиностанция. 
 
Огнехвъргачката може да пусне пламък с дължина от 6 до 7,6, с коойто можете да разчистите плевелите в градината, да унищожите неприятни насекоми, както и да стопите сняг и лед.
 
Производителят предупреждава, че XM42 не бива да се включва в стая. 
 
Само в два американски щата - Калифорния и Мериленд, има ограничения за използването на такива устройства, и се изисква специален лиценз за огнехвъргачка. В останалата част на САЩ няма законови ограничения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ZZZ

    0 0 Отговор
    Пропуснали са да кажат, че може да се ползва и срещу цигани!
  • 2 некойси

    0 0 Отговор
    Добро решение за средство за самозащита без лицензен режим у нас.
    Човек може да пребори цяла тълпа с това, харесва ми!