Last news in Fakti

23 Юли, 2015 09:58 3 184 13

Как руски пилоти поздравиха американците за 4 юли...

  • ту-95-
  • русия-
  • сащ-
  • 4 юли

„Добро утро, американски пилоти, ние сме тук да ви поздравим за 4 юли – Денят на независимостта“. Това заявил пилотът на руския стратегически бомбардировач Ту-95 по канала за спешни съобщения, пише сайтът freebeacon.com. Изданието се позовава на пожелали анонимност дипломатически източници.

Как Факти.бг вече писа два руски стратегически бомбардировачи на 4 юли се доближиха до въздушната граница на САЩ в района на Калифорния, а други два – на Аляска.

Говорител на Северноамериканското командване за противовъздушна отбрана (NORAD) успокои духовете, че руските бомбардировачи са били в международното въздушно пространство и не са направили нито един опит да покажат, че желаят да навлязат в американското въздушно пространство.

От 2006 г. близо 50 случая с руски бомбардировачи са били засечени до американското въздушно пространство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хрущял

    0 0 Отговор
    Любезни хора - какво да ги правиш...???
  • 2 Дошо

    1 1 Отговор
    Горките прости, бедни пияни мужици много са си повярвали.Плашат гаргите.
  • 3 капрал

    1 0 Отговор
    и какво от това за пореден път си показаха простотията да внимават да не ги поздравят янките защото при тях няма лигави работи поздравите им директно поразяват сърцата просто ги разтапят от нежност
  • 4 раптор

    0 1 Отговор
    Хаха и хейтърите отдолу с техните изцепки! Вижте България се превърна в нисша форма на живот точно заради такива като вас! Една безгръбначна, сива, чезнеща в историята амеба! Вас ви водят чалгари, мутри, псевдодемократи, въобще недоумки сте!

    Коментиран от #7

  • 5 mihala

    1 0 Отговор
    новата игра,вместо стражари и апаши,капиталисти и социалисти, а резултата е ненужни л..номети.
  • 6 Бай хой

    0 1 Отговор
    Голяма новина за разлайване на псетата. Стратегически самолети са летели в международното въздушно пространство и пропагандата на терористите в ход. Вижте колко са агресивни.

    А не виждат окупационните войски в собствената си страна.

    И журналята ноФинари пак се изпляскаха - уж бяха ту160 а сега се оказа че били ту95. Важно е да върви пропагандата.

    А съединените терористични щати ежемесечно бомбардират суверенни държави и се хвалят че са убили-унищожили някого без съд и присъда. Кой и къде е агресора налагащ въоражен и политичеси и икономически терор.
  • 7 водка

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "раптор":

    Рашка, пропуснал си най-същественото - причината за всичко това е 45 г. живот под съветски диктат. Но пътя на родината ти не е по-добър. Виж емиграцията, наркопотреблението, престъпността, демографията, средната възраст на научния ви ресурс, доколкото такъв въобще е останал, алкохолизма, средната продължителност на живот, анархията по пътищата, цензурата в медиите, икономиката като цяло и т.н., може да се изброява до безкрай. Вас ви води кагебейско-олигархична диктатура контролираща ви напълно и хранеща се с природните ви ресурси - единственото, което имате. А демократи дори и били те псевдо нямате - просто всеки пробвал да се противопостави на кагебейците журналист или политически опозиционер го разстрелват. ....

    Коментиран от #10

  • 8 мирянин

    1 0 Отговор
    на всеки болшевик мястото му е в ада
  • 9 сссс

    0 0 Отговор
    путин винаги е бил пич браво
  • 10 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "водка":

    Абе кви причини? Всички бивши соц страни са по-добре от вас! Само Украйна, Молдова, Грузия и Армения. То си е и до народ! Русия поне драпа за място под слънцето! А вие? И нещата не се свеждат до единия ви комунистически режим! Става въпрос за големи, цивилизационни процеси които рязко задвижиха света напред! Кой кара хитлер да превзема европа? СССР ли? А вие защо окупирахте чужди територии! Аман от плъхове ей! А защо подкрепяхте турчолята като извършиха арменския геноцид? Предателството ви е в кръвта и то си личи от всички абсолютно пропилени социалистически постижения! Разкрадохте всичко! И в Русия крадоха и крадат, ама си стоим гордо и най-могъщите (римската империя -САЩ) изпадат в параноя от нас! ЯКА!

    Коментиран от #12

  • 11 чугун

    0 1 Отговор
    който не му харесва да си взима чамадана и марш в русия там го чакат другарите му болшевики айде къш
  • 12 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "раптор":

    По-добре са тези, които са се откъснали от Русия.За съжаление голяма част от нашата икономика е в педеруски ръце.
  • 13 чукча

    0 0 Отговор
    тя другарката ленин им разказа играта на блядовете