Last news in Fakti

30 Август, 2015 10:54 1 054 1

Унгария завърши предсрочно телените заграждения по границата Сърбия

  • унгария-
  • бежанци-
  • телени заграждения-
  • сърбия

Съоръжението ще бъде допълнено с четириметрова ограда, чието изграждане вече е започнато от армията

Унгарските власти завършиха предсрочно телените заграждения по границата със Сърбия. Полагането на загражденията бе ускорено с нарастването на притока от имигранти.

Първата част от граничната ограда е завършена два дни преди крайния срок 31 август, съобщиха от министерството на отбраната на Унгария. Телената ограда, която се състои от три наложени една върху друга спирали от бодлива тел, е разположена по цялата дължина на 175-километровата граница със Сърбия.

Съоръжението ще бъде допълнено с четириметрова ограда, чието изграждане вече е започнато от армията.

1000 гранични полицаи вече са разположени от унгарската страна и още 2000 ще се присъединят към тях от 1 септември. Въпреки всичко тази седмица около 10 000 митранти успяха да преминат през сръбската граница и да влязат в Унгария.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАЗОЧАРОВАН

    0 0 Отговор
    Как хората за едно кратко време построили 175 км. адокато ние за 3 години 30 км.
    И що държавни пари и от ЕС е налято и пак няма резултат.
    МВР се оплаква че не и стгат финасите иска допълнително да се отпуснат а същевременно купуват лусозни високопроходими коли,за да не се окалят лачените обувки началниците при инспектиране на службата..
    Никой не казва кога ще изправят падналото съоръжение/ОГРАДАТА/.
    Преди дни на инспекция бе зам.директора на ГДГП Ст.Иванов но дали се сети да види кво творение остави което по негово време се прави ОГРАДАТА.
Новини по държави: