Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 07:15 19 892 31

Опозиционерът Алексей Навални: Да ударим Турция с арменския геноцид

  • арменци-
  • геноцид-
  • алексей навални

Ердоган свали наш самолет заради цели за своя пиар и пропаганда. Той не беше воден от военни съображения или мерки за сигурността. Това не трябва да ни служи за спирачка, но не трябва да залагаме на ескалация на военното противопоставяне между двете страни. Това написа в социалните медии известният руски опозиционер и противник на Путин Алексей Навални. Той дори препоръчва Кремъл да удари Анкара по най-болезненото място – арменския геноцид.

Моментът е идеален. Мярката е политическа, но за Турция е крайно болезнена и ще има голям резонанс. С признаването на арменския геноцид трябва да започнем... препоръчва Алексей Навални.

Според него дори и признат от Москва арменския геноцид през 1995 г. Думата може да приеме, че ще преследва отричането на клането над арменците.

Самият президент Владимир Путин участва в Ереван на отбелязването на 100 години от Арменския геноцид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kcaniba

    2 1 Отговор
    F.ck Ердоган!!

    Коментиран от #2

  • 2 omnia mea

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "kcaniba":

    Това би представлявало некрофилия. Ердоган е политически труп.
  • 3 ДОЛУ РУСИЯ

    2 5 Отговор
    Абе русофилите се чудят как да разпаднат България ама ще ядат шамари.
    Анти турски, анти цигански лозунги са РАЗПАД ЗА БЪЛГАРИЯ ясно ви е на вас ... ама искате Българя да я няма, само Русия да я има и да се говори на руски тук. ЩЕ Я ВИДИМ НИЕ ТАЯ РАБОТА !!!!!

    Коментиран от #4, #5, #7

  • 4 Vasik Atanasova

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "ДОЛУ РУСИЯ":

    ЕЙ ФЕС
    ТИ МАКЪК ЯЛ ЛИ СИ
    КОГО ЗАПЛАШВАШ КАКВО ЩЕ ВИДИШ НА МАЙКА СИ ШАЛВАРИТЕ ЛИ
    ДА ЖИВЕЯТ БРАТЯТА НИ РУСНАЦИ
  • 5 Ь 7777

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "ДОЛУ РУСИЯ":

    СВАЛИ си чалмата бе...когато пишеш за Майка България и за Братушките--ЯСНО.....
  • 6 рязан

    2 5 Отговор
    и вас ще ви колят пияници, ко си мислят че е путьовска държава и трябва да им са кланят всички щото са велики
  • 7 шшшш

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ДОЛУ РУСИЯ":

    купени продадени предатели да не изказват мнение.До коментар 3.Разпадането на България започна след раздялата ни с Русия.Върнете се назад 26 години и вижте кой написа плана за развитие на държавата ни и до къде стигнахме.План(Ран-Ът).
  • 8 прас

    4 0 Отговор
    Вземете пример от Навални - може да е американски продажник, но когато става въпрос за неверниците от Турция, то той е руснак!
  • 9 джас та

    2 0 Отговор
    Навални това от американското посолство ли ти го казаха, а?!
  • 10 bumko

    0 5 Отговор
    То се видя в тази страна всеки е свалил гащите да ги ,,опраскват,,руснаците, там е разликата с южните съседи турците, те правят точно обратното ....
  • 11 гост от бургас

    3 1 Отговор
    Сега е момента да си вдигне акциите пред руския народ...този троянски кон на САЩ- Навални, разбира, че сега, когато руснаците обединени от поредното зло, причинено от Запада, Навални просто трябва да вкара "3 копейки", за да покаже своята съпричастност, демек- с вас съм, с Русия съм...Сега всички кой по телевизия, кой в интернет, кой както може се обажда, за да вдигне поне малко рейтинга. Руска партия Атака(ЛДПР) тръгнали да замерват с яйца и камъни турското консулство в Москва, други пък показват своя патриотизъм в Уляновск, като махнали знамето на турция и сложили това на Русия. Всичко е политика най-напред, пореден популистки ход.
  • 12 мемфис

    3 0 Отговор
    Това освирепяло животно къде беше и защо не се възмущава, когато свалиха пътническият самолет и убиха 300 човека?
  • 13 Яска

    1 0 Отговор
    На Братушките им дреме на ..... за нас
  • 14 01-23-45-67-89-ab-cd-ef

    3 5 Отговор
    Про-руските настроения са пробив в сигурността на България и са проблем в отношенията ни със САЩ.
    Ние сме в НАТО и в ЕС , не сме в Русия, не сме и с Русия !
    Руснаците имаха много години да ни спечелят на тяхна страна(1989-2004), тяхното време изтече. Живеете в НАТОвска страна не се правете на руснаци. В интернет се знае кой какво пише, и написаното се помни дълго.

    Коментиран от #15, #17, #18

  • 15 123455

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "01-23-45-67-89-ab-cd-ef":

    Плашиш ни като ченге.
    Ако ли пък си ченге застани с името си.
    Стига си плашил хората които обичат Русия,
    нали щеше да си с фес,ако не бяха руснаците,
    освен това сме и от една религия.
    Къде ти е паметта,може би в мазето на ДС-то?
    Ще пишем каквото мислим,
    ако не ти харесва проблема си е твой,
    всички имаме право на мнение,
    даже и тия които обичат Русия.
  • 16 Иван

    5 1 Отговор
    ДО 01-23-45-67-89-ab-cd-ef:
    Да, знае се, предателю! И такива като тебе ще увиснат по въжетата наред със соросоидите, хелзинските комитети, и цялата друга ислямистка паплач, след победата ни над американците и турците!
    Третата световна война вече се оформи: САЩ/Турция/Саудитска арабия/останалата ислямска паплач срещу Русия/Иран/Германия/другите осъзнали се европейски държави като Унгария например, които вече са разбрали че спасението на бялата раса ще дойде от Русия. България също ще се обърне към Русия, но по стар обичай много късно - сигурно една година преди края на войната...
  • 17 незнайко

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "01-23-45-67-89-ab-cd-ef":

    Нали живеем в демокрация, какъв е този коментар. Какво като се помни кой какво е писал. Предателите от КТБ помниш ли ги, или те не влизат в сметките. До 1989 г. колко работещи завода имахме? Не знаеш защото си малък с промит мозък. Пак руснаците ще ни спасяват, като не си знаем мястото.
  • 18 гост от бургас

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "01-23-45-67-89-ab-cd-ef":

    ..."Ние сме в НАТО и в ЕС , не сме в Русия, не сме и с Русия !..." Не бъркай политическа воля и народна воля...Проблема на България в това, че никой не е питал народа, къде му е добре, с кой и как..., решили и направили на своя глава. Но този политически ход не решава главното- духовна връзка на България с Русия...както в религиозен аспект, така и в културен, исторически, и в етнически...Погледни на САЩ и България, едната се държи спрямо друга, като господар спрямо слуга...няма равенство и братство...за да отговориш на въпроса- дали някога ще бъде НАТО с България едно- гледай "корена" -Англосаксонска империя, която винаги презирала варварски славянски племена, те са синя кръв, ние сме не, какво НАТО, кви 5 лева? Ние сме нужни на тях дотолкова, доколкото можем да бъдем полезни в борба срещу главния враг на американците- Руска Федерация, която в техните очи до днес -империя, макар и не със същите мащаби.
  • 19 гост от бургас

    3 0 Отговор
    И стига постоянно да търсите историческо минало на България с Русия в съвместно правление по време на комунизма. Исторически връзки на България с Русия в 20 век по скоро свършват, отколкото почват...И ако НАТО е толкова добро за българина- нека ПОНЕ да направи за България това, което имало по време на комунизма...заводи, армия, икономика, инфраструктура..., да осигури пазар за реализация на стока и пр.
  • 20 ВАГ

    2 4 Отговор
    Струва ми се ,че от братска русия идват все по северокорейски новини, мисля малко трябва братята да си дадът сметка че нямат зъбите който им се иска да имат, Сталин е бил велик лидер но как е живял руснакът тогава горд като победител но гладен, бос и ..... така ли искат да се възпитават младите руснаци

    Коментиран от #21

  • 21 гост от бургас

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "ВАГ":

    не правилно сравняваш- северна корея и Русия не са на едно ниво. Изолация не стана, и няма как да стане, колкото НАТО и да се опитва на всякакво ниво да го направи, тук има Руски дух, воля, историческо минало, настоящи военни възможности...пък и относно възпитание, по добро е от еврогейското при всички случаи...
  • 22 Бхд БхД

    2 4 Отговор
    Всяко чудо за 3 дена след месец два всичко ще се забрави и проектите между Русия и Турция ще продължат а всички коментирали против или за Турция ще останат пак така надупени. :)
  • 23 СССР

    4 3 Отговор
    Русия няма избор!!! Ако нищо не направят сащ ще ги затрият по тънкият начин подмолно както затриват нас и нашата нация която едва е оцеляла като по чудо през 500 годишно РОБСТВО на турция както африканците бяха в Робство на сащ!!! Разликата е че ние сме били Роби 500г. а африканците по малко от 100г! Разликата е сериозна КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ имаше 9 000 000млн. население! Празнуваше български празници и спазваше български обичай! Имахме ракети СС23 които бяха заплаха за ТУРЦИЯ но сащ ни наредиха да ги нарежем за скраб! НАЙ- големите ни мозъци отдавна са там! Отсяват ни!!! Взимат най- доброто! Всичко останало му се отказва ВИЗА! Вече ни карат да празнуваме хелоуин! Принудени сме да казваме вместо събота и неделя УИКЕНД! Дано Руснаците успеят да спасят и съхранят силата и гордостта на славянските народи защото ние сме пълен провал! Бог да пази РУСИЯ!!!
  • 24 Бай хой

    2 1 Отговор
    Да в България има русофили и русофоби. Каква е разликата?

    Русофилите приемат руснаците за братя. Тези които ни освободиха.

    Русофобите приемат турците за братя. Тези които ни поробиха.

    Всеки избира сам какъв път да поеме. Едни искат сами да постигнат напредък с приятели. Други искат да станат роби за да ползват чужди огризки пък биле те и лъскави.
  • 25 ива

    1 1 Отговор
    "Русия ударя Турция"... какво повече да коментирам
  • 26 Бай хой

    1 1 Отговор
    А така наречените опозиционери следват стриктно инструкциите на терористите от вашингтон.

    И този не прави изключение. Точно този е номера за отдалечаване на позициите на Русия и турция и задълбочаване на кризата.

    Той ердогана достатъчно се издъни подведен от краварите и сега ще мине доста време докато се заличи простотията която стори.

    А може би краварските момчета си търсят разменна монета срещу асад.
  • 27 racer

    1 1 Отговор
    Венци пишеш пълни глупости
  • 28 gfd

    2 2 Отговор
    Браво ,много точно написано дано всеки го прочете много внимателно и ако се наложи отново да го прочете ! Вън аМерика ....да ЖИВЕЕ РУСИЯ ! Да съхраним всичко Българско и родно и да бъдем Българи .....така бяхме едно време и сега трябва да бъдем същите ......! Едно време добре ,че бяха РуснациТе да ни изкупуват доматите и чушките затова и живота беше по спокоен макар и с липси от лукс.....сега лачени Г......в.....на ....и въздух под налягане....тоест захарен памук като всичко аМериканско !!!
  • 29 gfd

    2 0 Отговор
    Отнася се в отговор за гост 23 ...СССР точно така приятел !
  • 30 haha

    1 0 Отговор
    kato tolkova darjite za rusiya,zashto vsi4ko rusko unishtojihte.Zashto ne im karate kolite ne im kupuvate stokata a samo kometirate gluposti.Kade ostanaha natpisite,вечна дружба СССР.to zatova rusiya vi bi shuta.sega pak se gazitena Rusiya

    Коментиран от #31

  • 31

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "haha":

    Ами то в БГ не се предлагат Руски стоки как да ги купуваме, за колите знаем че там не са много добри спор няма.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания