Last news in Fakti

8 Декември, 2015 15:40 2 584 7

Синът на Ердоган: Ислямска държава е позор и враг на Турция

  • ердоган-
  • ислямска държава-
  • турция

Билал Ердоган отрича да е търгувал с петрол на групировката

Синът на Ердоган: Ислямска държава е позор и враг на Турция - 1
Снимка: БТА/AP

Синът на турския президент Реджеп Ердоган отхвърли руските обвинения, че е част от трафика на нефт от Ислямска държава през Турция, съобщи “Asia One”.

След свалянето на руския Су-24 от турски изтребители край границата със Сирия, Москва непрестанно отправя обвинения към турското правителство, че купува евтин нефт от терористичната групировка.

„Ние строим офиси в Истанбул. Ние нямаме бизнес в Средиземно море, Сирия или Ирак.“, заявява Билал Ердоган пред „Кориере дела Сера“. „Ислямска държава е враг на нашата държава. Тази група е един позор. Те не уважават исляма и въобще не ги считам за мюсюлмани“, допълни Билал.

В момента синът на турския президент живее в Болоня със своите жена и две деца

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Ислямска държава е позор и враг на Турция ...
    Аз бих продължил
    ... но е доходен бизнес партньор!
  • 2 раптор

    0 2 Отговор
    Кажи сега на тати чадото! Кажи, че не са ти приятели!
  • 3 reks1

    0 0 Отговор
    турчулята се уплашиха и подвиват опашка сега
  • 4 ААА

    0 0 Отговор
    Турция наистина вече може и да не е част от трафика на петрол,след като руснаците им изпепелиха камионите,цистерните и инфраструктурата по границата,а и сега турските самолети не могат както преди да си летят и да охраняват конвоите,не случайно Турция искаше да създаде в този район зона забранена за полети,сега вече йок.
  • 5 909

    0 0 Отговор
    Турски СМЕШНИК ! Целият свят видя турция каква мошенническа нация е !!!!!!!!!!!!
  • 6 Торпедо

    0 0 Отговор
    И аз да съм, и аз ще търгувам на евтиния като гледам ние как сме цъфнали и завързали заем след заем тъпотия след тъпотия бяхме ли различни по време на ЮГО ембаргото?Хайде да мислим преди да говорим!

    Коментиран от #7

  • 7 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Торпедо":

    Пич, меко казано е нелепо да сравняваш югоембаргото и войната срещу ИД. Аре стига с управдания за тия турци - тука не става въпрос просто за дребни дрязги между мисюлмани и християни или пък за някоя далаверка - става въпрос за тероризъм и радикален ислям, опасен за целия свят и всички, които имат връзка с тях си заслужават..... сещате се!
Новини по държави: