Last news in Fakti

20 Декември, 2015 11:35 1 012 0

Опасения за бомба приземиха аварийно самолет на Еър Франс

  • самолет-
  • еър франс-
  • кения-
  • бомба-
  • съмнителен пакет

Съмнителен пакет е бил намерен в тоалетната на самолета

Самолет на Еър Франс е бил принуден да направи аварийно кацане в Кения, след като на борда е открит подозрителен пакет, съобщава Ройтерс.

Пътническият полет е пътувал от остров Мавриций към летище "Шарл дьо Гол" в Париж.

Пилотите на Боинг 777 поискаха да се приземят на международното летище Мои в Момбаса, след като съмнителен пакет е бил намерен в тоалетната.

Член на екипажа каза, че пътниците са били спокойни, тъй като им е било казано, че става дума за дребна техническа неизправност. "Самолетът просто се спусна бавно, бавно, бавно надолу", каза той.

Самолетът се е приземил успешно и всички 459 пътници и 14-членен екипаж са евакуирани.

Летището също е било евакуиранано.

Специалисти по експлозиви от военноморския флот и отдела за криминални разследвания към полицията са изпратени да проверят дали на борда на Боинга има експлозиви.

Полетите са били възобновени малко след инцидента, заявиха летищните власти на Кения в Twitter.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА