Last news in Fakti

22 Декември, 2015 17:45 9 143 8

Македонският президент разкритикува ЕС заради бежанците

  • македония-
  • президент-
  • ес-
  • бежанци-
  • критика-
  • георге иванов

Повече от 700 000 бежанци са преминали през Македония от началото на годината

Македонският президент разкритикува ЕС заради бежанците - 1
Снимка: БТА/ AP

Македонският президент Георге Иванов разкритикува политиката на Европейския съюз за разпределение на бежанците, съобщи Yahoo News.

Държавният глава на западната ни съседка осъди системата за разпределение на имигранти – на фона на най-голямата бежанска криза в Европа от Втората световна война насам.

Иванов заяви, че повече от 700 000 бежанци са преминали през Македония от началото на годината и сподели, че страната е оставена да се справя сама.

„Бежанската криза ни напомни, че сме оставени сами. Македония понесе последиците от провала на ЕС“, заяви Георге Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост от бургас

    0 0 Отговор
    Въпроса е в парите- господин Президент? Да, разбира се в парите, защото на турция дават, а на нас не?! Давайте пари и на нас, че ще се обиждаме...
  • 2 1234

    1 0 Отговор
    Г н президент Георге, те от западна Европа каниха,каниха бежанците да идват пък сега искат да ги разпределят по квоти и в другите държави.На това ние му казваме така:ЕЛА МИ НА ГОСТИ,ЧЕ ДА ВИДИШ КОМШИЯТА КАК ПОСРЕЩА. С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВЯТ. Като са ги канили сега да си берат гайлето,ние си имаме достатъчно цигани които живеят на нашия гръб.Те имат само права,и никакви задължения към обществото.Нека западна европа да види сега как се интегрират цигани.
  • 3 опсмопсус

    2 0 Отговор
    Този Георге Иванов, да се обърне назад и да види как го тъпчат яко албанците.След 20г.Македония нема да има, само велика албания, ама прости макетата повече от наз.Вместо да прегърнат БЪЛГАРИЯ, те са се надупили и свалили гащите на албанците, а плюят назе!
  • 4 иии

    0 0 Отговор
    аллах акбар ,аллах акбар
  • 5 ВАЙ ВАЙ

    0 0 Отговор
    тези мили дечица утре ще направят БАТАК-КЛАН ,разбира се не са всички са такива ,а само 99.9%

    Коментиран от #6

  • 6 jp power

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ВАЙ ВАЙ ":

    А останалия 0.1% още не се е родил...българите от македония, трябва да разберат, че без българите в България нищо хубаво не ги чака. аа и ние трябва да не позволим, да ни заселят араби тук на Балканите.
  • 7 Бай Тошо

    0 1 Отговор
    Европейския съюз така или иначе ще е разпадне до 5-10 години но бежанците ще си останат тука да си правят кефа
  • 8 1234

    0 0 Отговор
    Правилно сте забелязали г н президент,защото политиката на ЕС е такава,обещават на някого нещо и после се услушват.Аз писах преди ден,че имаме една поговорка,,ЕЛА МИ НА ГОСТИ ,ЧЕ ДА ТЕ ЗАВЕДА У СЪСЕДИТЕ ДА ВИДИШ КАК ПОСРЕЩАТ ГОСТИ" Каниха ги ,каниха ги,а после ще ги разпределяли на всички.Е.ахти и политиката на ЕС.Не ви трябва нито НАТО,нито ЕС,ще потънете тотално,до сега нищо хубаво не се е случило в България ограбиха я до шушка мошенниците.
Новини по държави: