Last news in Fakti

11 Януари, 2016 08:59 2 267 6

Атаки над чужденци в Кьолн

  • кьолн-
  • атаки-
  • чужденци

Двама пакистанци са настанени в болница

Атаки над чужденци в Кьолн - 1
Снимка: БТА/AP

В центъра на Кьолн са били нападнати чужденци, съобщават немските медии. По данни на полицията двама пакистанци са настанени в болница, а един сириец е леко ранен. Полицейски говорител е завил, че в момента се разследва дали атаките срещу чужденците са свързани с нападенията срещу жените в Кьолн по време на Новогодишната нощ.

Според кьолнския в. Експрес хулигани и рокери са се уговаряли във фейсбук да тръгнат „на лов за хора“. В следобедните часове на неделя полицията е получила информация, че определени групи ще търся целенасочено провокации.

В събота полицията използва водни оръдия, за да разпръсне демонстрация на крайната десница в Кьолн. Първоначално антиислямското движение ПЕГИДА събра няколкостотин души, към които се присъединиха десни екстремисти и футболни фенове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гдр

    0 0 Отговор
    Хайде бе скинари къде сте!
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Смачкайте тази измет !!!!
  • 3 стоп

    0 0 Отговор
    Какво търсят там пакистанци?Защо дъртата чанта ги е пуснала в Германия.Хайде за сирийците се оправдават с войната,а за пакистанците с какво се оправдават?
    Бой по тиквите и да си ходят по домовете в Европа няма нужда от още паразити има си достатъчно.
  • 4 Павел Корчагин

    0 0 Отговор
    Само така! Бой по м...лите! Те от друго не разбират.
    М...лите вън от Европа!
  • 5 Подозрителен

    0 0 Отговор
    Подозирам, че немската полиция ще се опита да си заработи парите, преследвайки своите, а за Нова година башибозуците ще бъдат забравени.
  • 6 Хорст Весел

    0 0 Отговор
    Скоро пак ще се завърнем. И пак ще вдигнем знамето високо!
Новини по държави: