Last news in Fakti

25 Февруари, 2016 16:30 1 680 3

Лукашенко сбърка Путин с Медведев

  • александър лукашенко-
  • владимир путин-
  • дмитрий медведев

Руският президент прие грешката шеговито

Президентът на Беларус Александър Лукашенко сбърка руския президент Владимир Путин с премиера Дмитрий Медведев, съобщи „Федерално агентство новости“.

Куриозната ситуация стана преди среща на високо равнище между представители на Беларус и Русия. Лукашенко се обърна към руския президент с „Дмитрий Анатолиевич“. Путин прие грешката шеговито и отговори с: „Говорите правилно, парите са си там“.

В момента Владимир Путин е в Минск, за да присъства на Съвета между съюзните държави Русия и Беларус. На него ще се направи преглед на събитията от миналата година и ще се обсъди бюджета през тази. Вероятно ще бъде обсъдено и отпускането от страна на Русия на кредит от $ 2 млрд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стратокастър

    1 1 Отговор
    Е толкова му е умствения багаж на Лукашенко !Те руснаците за това го идържът !Защо ше им е имен човек на такъв пост ?От една страна а от друга каква еразликата между Путин и Медведев -хвани единя па удари другия.
  • 2 JJivanov

    0 0 Отговор
    Правят атаката на говорния апарат извънземен следящ..на мен ми се случи в далечната 1978 да бъда върнат от изпит по математика//Реших задачите и отговорих правилно на над 20 въпроса.. на една теорема нещо се вмъкна в говорния ми апарат и направих словоредна грешка..Заради тази грешка не заминах да уча в МОсква..
    Есента професорката ми се скара, че не съм и казал/завършил съм математическа гимназия и бях изучавал вече материала
  • 3 JJivanov

    0 0 Отговор
    Същата година бяхме на бригада на павец Чаира и пак същия негодник при опит да ухажвам моя любима ми направи подобен ФАЛ..
Новини по държави: