Last news in Fakti

28 Февруари, 2016 21:41 2 645 7

Бивш шеф на ЦРУ обръща света, за да хакне пощата на Сергей Лавров

  • цру-
  • поща-
  • хилари клинтън

През месец септември миналата година Хилъри Клинтън се извини за използването на личната си поща за служебни цели

Бивш шеф на ЦРУ обръща света, за да хакне пощата на Сергей Лавров - 1
Снимка: АП/БТА

Бившият директор на ЦРУ и на Агенцията за национална сигурност генералът от резерва Майкъл Хейдън заяви в интервю, че е бил готов на всичко, за да получи достъп до електронната поща на руския външен министър Сергей Лавров.

Така пред Си Ен Ен висшият военен коментира казуса, че Хилари Клинтън е използвала като държавен секретар личния си имейл за служебна кореспонденция.

Според Майкъл Хейдън е нарушила основни правила за работа с кореспонденция като държавен секретар.

Ако някой ми беше казал, че Сергей Лавров ползва личен мейл, то аз щях да обърна света, но бих получил достъп до него, заяви пред Си Ен Ен Майкъл Хейдън.

Клинтън – кандидат за номинацията на демократите за президентските избори – бе подложена на остра критика от опонентите си, след като стана ясно, че по време на мандата си е използвала личната си електронна поща за кореспонденция,

Вестник „Вашингтон поуст“ написа, че скандалът е ударил по рейтинга на Клинтън и нейното желание да спечели президентската номинация на демократите.

През месец септември миналата година Хилъри Клинтън се извини за използването на личната си поща за служебни цели. Тя заяви, че действията й са били „грешка“ и заяви, че поема отговорност за тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЖРР

    3 1 Отговор
    прочетете текста и пак си помислете дали заглавието има нещо общо с него или е поредната изкривена дезинформация по путински!

    Коментиран от #5

  • 2 дедо поп

    2 2 Отговор
    Да четем Параграф 4: Ако някой ми беше казал, че Сергей Лавров ползва личен мейл, то аз щях да обърна света, но бих получил достъп до него, заяви пред Си Ен Ен Майкъл Хейдън.
    Амин, чадо....
  • 3 999

    3 2 Отговор
    Е като не му е хванал пощата му е хванал к........
  • 4 тошибиян

    2 2 Отговор
    Диваците милитаристи демократи от асш
  • 5 кроко

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "СЖРР":

    Прави си за заглавието и контекста от който е изсмучено, но пак ли Путин виновен, бе! Всички средства за дезинформация и пропаганда в България от години бачкат по западен тертип..... и пак Путин виновен! Той да не се окаже американски агент, целящ съсипването на Русия?!
  • 6 kcaniba

    1 2 Отговор
    Руснаците са виновни, ако има нещо!!!
    г-жа клинтън е невинна жертва!!!
  • 7 тъп

    2 0 Отговор
    Според мен салама е скъп. Трябва да се правят повече луканки.