Last news in Fakti

29 Март, 2016 20:24 1 234 1

Задържаха PR гуруто на Доналд Тръмп за побой над журналист

  • доналд тръмп-
  • тръмп-
  • кори левандовски
Задържаха PR гуруто на Доналд Тръмп за побой над журналист - 1
Снимка:АП/БТА

PR мениджърът на кампанията на Доналд Тръмп и сочен за гуру за неговата стратегия в номинациите на Републиканската партия Кори Левандовски е бил задържан от полицията, съобщава в. „Вашингтон поуст”.

Кори Левандовски е обвинен за предполагаемо нападение над репортерка на Breitbart Мишел Фийлдс.

28-годишната журналистка се оплакала от 41-годишния Кори Левандовски в полицейското управление във Флорида. В жалбата си тя посочва, че била насилствено сграбчена и почти хвърлена на земята, след като се е опитала да се приближи до Тръмп, за да му зададе въпрос. Тя дори публикува кадри на синини по ръката си, твърдейки, че са причинени от нападението срещу нея.

Гуруто на кампанията на Тръмп се е предал доброволно на полицията във вторник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Carfen

    0 0 Отговор
    Предполагам, че Левандовски е виновен и за отчупена част от маникюра на репортерката. Най-добре да го осъдят на три доживотни, та всеки който иска да стане ПР на Тръмп, да си знае какво може да му се случи.