Last news in Fakti

16 Юни, 2016 20:55 1 691 1

ФБР към Тръмп: Грешиш за мюсюлманите

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • фбр-
  • мюсюлмани-
  • джеймс коми

В Орландо бяха убити 49 души при безразборна стрелба

ФБР към Тръмп: Грешиш за мюсюлманите - 1
Снимка: БТА/ AP

ФБР контрира Доналд Тръмп и негово изказване, че мюсюлманската общности прикрива хората, които представляват потенциална опасност.

След стрелбата в Орландо, при която бяха убити 49 души, републиканецът заяви, че „поради някаква причина близките и познатите на стрелеца не са докладвали на полицията“.

„Мюсюлманите в САЩ многократно са информирали органите на реда за други мюсюлмани, за които имат опасения, че са екстремисти“, заяви директорът на ФБР Джеймс Коми, цитиран от „Ройтерс“.

Поредното антимюсюлманско изказване на Доналд Тръмп предизвика ответна реакция и от президента Барак Обама.

Той заяви, че „изказванията на Тръмп не са тази Америка, която искаме“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пич

    0 2 Отговор
    Всичко е до морала, възпитанието на човека. Аз мисля, че не е до мюсюлманин, християнин, баптист, будист...понеже и сред тези общности има всякакви хора. Аз познавам един колега, дето все се прави на голям християнин, даже кръст като лопата носи, а все иска да ме бие, щото му казвам, че е лъжехристиянин, щото иска да ме бие. Вари го печи го телето му зомбирано от него да прогледне истината няма как! И така е и сред мюсюлманите - всякакви ги има. Джихадистите са войници не на Алах, а на Момоман и на кукловоди с манията за имперски тоталитарен ред в света. Алах нали е създал света пъстър, с р азни хора и животни, зад а е богат на нюанси света? Е, джихадистите искат да го направят като в ЖП релси -- според кефа си. то и БКП тук искаше същото... само дето едните те трепят с Алах акбар!, а нашите те пращаха в белене с - Ти си враг на народа! И какъв враг си? щото си казал, че мафията узурпира постовете и създава диктатура, а това не е нито социализъм нито комунизъм! Ала мафията не признава учения и религии а само своят кеф.... Затова, че ФБР е право...абе много го усложнихте тоя свят? нашата древна Българска религия беше най-проста и правилна - Трепи гадовете и почитай човека! И хилядолетия наред си вършеше безупречно работата - а някой открадне изъже под клетва или друга такава пакост и на дръвника! Ами няма по-проста и правилна религия май? Аз като слушам нашите попове и сам се чудя - хем проповядват пълна любов към ближният, хем скимтят ако някой им отнеме кокала хем и анатемосват каквото не им е угодно? така, че не е до религията, а до морала на човека - то пак е религия, възпитание!