928 2

Евреин беше намушкан във Франция, нападателят крещял „Аллах Акбар“

Пострадалият е без опасност за живота

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Евреин, облечен в традиционна еврейска дреха, е бил намушкал във френския град Страсбург, съобщиха френските медии.

Вестник „JDD“ написа, че полицията е арестувала нападателя, който по време на атаката крещял „Аллах Акбар“.

Намушканият е хоспитализиран, няма опасност за живота му. Говорител на полицията в Страсбург заяви пред Би Би Си, че нападението „не е терористичен акт“.

Френските медии съобщиха, че нападателят е бил психично болен. Все още не е ясно дали зад атаката стоят антисемитски мотиви.

Страсбург, намиращ се източната част на Франция, е дом на голяма еврейска общност. Близо 15 000 евреи живеят в града.

Мюсюлманинът е намушкал евреина в стомаха. Малко по-късно е бил задържан от силите за сигурност.

Франция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Чиба
  Отговор
  1 16:42  19.08.16
  жалки сте ченгетата и във Франция... Как така не е терористичен акт бе? Това си е убийство, тероризъм. А самияг факт, че онова добииче е крещяло "Аллах Акбар" показва, че неговият Алах го е присвил в червата и гърлото и му е изкуфял акъла и е наръгал евреина. Щото Алах така действува - свие чмервата на някой и му вземе акъла... И ако не знаеш че не трялбва да го слушаш, свършваш като нападателят - крещейки и вършейки простотии. Е, то тоя Алах е затрил не един невинен и виновен. Разстреляйте нападателят! Не защото е убил евреин, а защото го е извършил крещейкии описаното! Един нормален човек не би убил някого крещейки това. Аз бих гръмнал някой реЦидив с думите - Мам...ата ти и животно вредно! Но такива дивотии като оня нападател не бих изкрещял. Абе вие политиците и ченгетата сте съвсем изперкали там? Може ли един убиез над невинни да не е терорист? Жив терорист си е. Всеки, койтот репе невинни като тоя и други варианти е терорист. Ей затова сбърканият ви ЕС ще се разпадне - щото и акъл нямате да го направите както трябва. Съветвам властите да въведат "клизмата" като лекарственно средство към всеки кандидат терорист...! Ай да видите, че като клекне някой над двете нулии и се озвери от разхлабителното ще забрави и за Алах и а тероризма? Ето това е лекарството срещу терористи - просто, евгино и ефективно! Нарича се "Клизма". Накарпайтя тия от ДАЕШ да си го направят поне два пъти в седмиицата и на следващата ще станат нормални хора. Гарантирам!
 • Чиба
  Отговор
  2 17:37  19.08.16
  И последният ми коментар в нета - бръмбарите в главите на хората или агрессията се лекува много ефективно по два начина - като им изкараш нервността навън. Тоест? Изкарай им напрежението навън! как ли? Нека кандидат терориста скочи в ледена вода - тогава спира да мисли за тероризъм за Алаф и остава само една мисъл - как да излезе навън. Е, това е начина! Вторият е да изпие разхлабително и като се окъйка ще мчу чине тероризма в тиквата дори ив ременно..-. ТЕроризма се заражда в гърлото и червата на човека - от свиването на клетки там. Ат там започват и простотиите в света. Сега жънете ефектите... Като не чувате.

Напиши коментар:


Публикувай