1 680 7

Меркел затяга курса към бежанците

Могат да останат само тези, които действително са преследвани

Снимка АП/БТА
Снимка АП/БТА
Христо Ангелов

Германският канцлер Ангела Меркел е уверила парламентарната фракция на ХДС, че приемането на толкова много бежанци като през 2015 г. няма да се повтори, съобщи в. „Ди Велт“. Меркел е заявила това по време на закрито заседание на парламентарната фракция в Берлин.

Тя е наблегнала на силното затягане на закона за бежанците и повишените изисквания за интеграция.

Най-важното според Меркел е бежанците, чиито молби за убежище са отхвърлени, да бъдат екстрадирани.

„Най-важното за следващите месеци е връщане, връщане, връщане... Могат да останат само тези, които действително са преследвани““, е цитирана Меркел да казва.

Под „връщане“ трябва да се разбира не само екстрадирането, но и доброволното напускане например с финансова подкрепа, пише „Ди Велт“.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • аааааааа
  Отговор
  1 21:39  01.09.16
  тъпа пу.коооооо, защо ги извика, а сега се чудиш как да замажеш положението.. ейййй, от тъпа комунистка - по-лошо няма.
 • шлр
  Отговор
  2 22:06  01.09.16
  Само комунисти ли са ти в главата колега...
 • шшш
  Отговор
  3 22:42  01.09.16
  първо викаше добре дошли ,сега вече -врЪщайте се у кочината,видя че няма как да се интегрират,,какво ли мислила да ги сложи на заводи като БМВ или Мерцедес. Тези освен фъшкии в пустинята ,друго не са видели.
 • 123
  Отговор
  4 22:50  01.09.16
  как се връщат 1млн. алахакбаровци, тези се развъждат като китайци в добрите години ,по 5-10деца ще родят в Европа и ето вече европейски бурки и чалми...
 • бати
  Отговор
  5 22:58  01.09.16
  И къде ще ги изпратите тези които вече са на ваша територия, госпожо канцлер........нека да позная, в България например, и другите не толкова важни евродържави.
 • Фикен
  Отговор
  6 23:54  01.09.16
  Много интересно, как ще успее да ги върне??? Може би, ще отвори старите прашни наръчници по извозване с ешалони??? Празни приказки говори и хората се връзват, колкото хванаха и осъдиха изнасилвачите в Кьолн толкова и сега ще ги върнат. Клатят й се краката в политиката и клинчи, лъже и маже! Защо не кажат, какъв е реалния брой на изнасилвания и престъпления извършени от тази пасмина, защо от най-високо ниво е разпоредено да не се дават сводки и да не се регистрират тези престъпления!? Дори на наша оперна певица пострадала от такива от "високо място" е "помолена" да не огласява случая!? Жителите на Европа са подложени на унижение и стрес от собствените им управници и сега точно най-виновната дрънка врели некипели за да си спаси дъртата кожа!!!
 • Никито Иванов
  Отговор
  7 07:18  02.09.16
  геносен Шмиргел няма да я бъде ...... алес гутен, вече не е ! ще я разкъсат, ама заслужава :)

Напиши коментар:


Публикувай