799 5

Саркози ще асимилира бежанците

Той се закани да води война с тероризма

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

„Имигрантите трябва да живеят като французи.“ Това заяви бившият президент на Франция Никола Саркози, цитиран от Express.

Саркози се включи в кампанията за президентската номинация на Съюза на народното движение. Той подчерта, че не може да се примири със смъртта в атентати на 238 души през последните близо две години.

Според Саркози екстремисткият ислям цели само да провокира Републиката.

„Няма да приема средновековно поведение, в което мъжете плуват с бански, докато жените са заключени в къщите си. Ако искате да сте французи, ще говорите френски и ще живеете като французи. Повече няма да разчитаме на интеграция, която не работи. Ще разчитаме на асимилация“, заяви Саркози.

Той още осъди „тиранията на малцинствата“.  

Франция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бонжур
  Отговор
  1 14:34  20.09.16
  А добро утро, сетихте се накрая !
 • да ве да
  Отговор
  2 14:41  20.09.16
  Французите толкова години не успяха, че сега ли - доста наивно! Който е бил във Франция знае за какво говоря особено за всякаквите видове араби! Не става нито с интеграци нито с асимилация, а само с изгонация и непускация!!! Саркози е популист и за да се докопа пак до властта, ще говори, каквото искат да чуят масите, а след това нищо и отново тиранията на малцинствата!
 • СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно
  Отговор
  3 15:23  20.09.16
  Аб е и к*.а да им лапа не ми пука, само да не идват тук !
 • сноу
  Отговор
  4 15:56  20.09.16
  Хм,че то дяд му Шорош ще го чуе отнейде и така ще му набие палачинката,че ще има едни разграничения ,отклонения,обяснения..докато стигнат до уточнения, кой арабски шейх да му плати предизборната кампания ,нали опуцаха Кадафито...Асимилация...???? Първо кастрация,после лустрация и плътна наГАЗация...Това е решението..
 • Картър
  Отговор
  5 17:52  20.09.16
  Е как ще ги асимилира, може би на сапун?

Напиши коментар:


Публикувай